Pasar al contenido principal

Santiago Tena, de Vilafranca, guanya el Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor

El guanyador del primer Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor que ha convocat la Diputació de Castelló a través de les xarxes socials ha sigut Santiago Tena Tena, de Vilafranca, amb ‘Tito trufat Castelló Ruta de Sabor’, qui gaudirà d'una experiència gastronòmica d'un dia a Sant Mateu, que inclou pernoctació, menjar i visita a un celler en establiments adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Segons ha explicat el mateix autor, es tracta d'un plat que en la seua infantesa es cuinava a casa els dies de celebració especial.

La asociación Alcachofa de España entra en la cocina de Martín Berasategui

Las alcachofas son fundamentales en la cocina de Martín Berasategui. Así quedó demostrado en el espacio televisivo de Robin Food, donde el chef vasco cocinó la receta de unas alcachofas con almejas que su tía y su madre le pasaron cuando estaba aprendiendo a cocinar. Berasategui es un amante de las alcachofas y, como tal, su cocina ha estado siempre influida por la estacionalidad de éstas, pero el camino del chef se acaba de cruzar con el de la asociación Alcachofa de España y entre ambos han hallado una solución a esa estacionalidad.

El 20 de setembre serà la segona edició del Dia Mundial de la Paella amb moltes novetats

La segona edició del Dia Mundial de la Paella (World Paella Day), en la qual sumen esforços la Generalitat a través de Turisme Comunitat Valenciana, l'Ajuntament de València, Diputació de València o la Federació Empresarial d'Hostaleria, entre d’altres, se celebra enguany el 20 de setembre amb la intenció de superar l'impacte mediàtic de l'any passat que es va estimar en més de 5 milions d'euros. 

Suscribirse a Gastronomía