Pasar al contenido principal

Repartiment de Spinosad per a varietats extraprimerenques de cítrics i caqui dins de la campanya per al control de Ceratitis 2020

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica facilitarà als agricultors el producte necessari per a una aplicació per procediments terrestres a les varietats extraprimerenques de cítrics (Marisol, Clausellina, Clemenrubí (Pri-23), Basol, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Loretina, Beatriz, Clemenpons, Esbal, Oroval, Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Iwasaki, Primosole, Okitsu, Clemensoon, Clemenclara, Orogros, Cultifort, Oct488, Nero, Capola i Clemenval) i per a caqui, sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.

Seguiment del Poll roig de Califòrnia a 26 de juny

S'acompanyen resultats del seguiment dels estadis del poll roig de Califòrnia d'aquesta setmana. S'han iniciat els seguiments de la segona generació de poll roig en el sud d'Alacant. La setmana vinent s'iniciarà el seguiment a La Font d'en Carròs i a Carlet. La resta de punts d'observació s'aniran incorporant en funció de la integral tèrmica i les captures de mascles.

LA UNIÓ pide a la Generalitat que actúe ya contra el Cotonet de Sudáfrica que afecta a los cítricos

LA UNIÓ de Llauradors considera que la Conselleria de Agricultura no está haciendo todo lo posible para evitar la expansión del Cotonet de Sudáfrica o de les Valls (Delottococcus aberiae) y le pide que adopte ya las medidas fitosanitarias cautelares necesarias para su erradicación.

La realidad es que, en la actualidad, transcurridos ya más de once años desde aquella primera detección en Benifairó de les Valls, la plaga está ya presente en amplias zonas citrícolas del Camp de Morvedre, Camp de Túria y la Plana Baixa.

Mercadona recupera el zumo de naranja recién exprimido en 600 tiendas

La compañía Mercadona recupera el servicio de zumo de naranja recién exprimido en 600 supermercados. La compañía, que paralizó este servicio el pasado mes marzo con el objetivo de garantizar el servicio y las necesidades principales de los clientes, comenzó a reactivar el uso de las máquinas exprimidoras de autoservicio a mediados de mayo y tiene previsto volver a ofrecer este producto en sus más de 1.600 tiendas en los próximos meses.

Suscribirse a Cítricos