Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló i l’UJI avaluen l’inici dels programes ‘Talent Rural’ i 'Impuls Rural'

Els diputats de Desenvolupament Rural i Promoció Econòmica, Santi Pérez i Pau Ferrando, han mantingut una reunió amb la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez, per a fer seguiment i avaluar el desenvolupament dels programes formatius ‘Talent Rural’ i ‘Impuls Rural’, coorganitzats ambdós per la Diputació Provincial i l’UJI.

L'Ajuntament de Sant Jordi promociona el seu patrimoni este dissabte amb unes jornades europees

L'Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat una jornada de promoció del patrimoni natural i material del poble este dissabte que ve 23 d'octubre. Aprofitant la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni 2021, ha convocat, amb la col·laboració de la Mancomunitat Taula del Sénia, un recorregut pel terme municipal per a conéixer tant les oliveres mil·lenàries, així com les construccions de la pedra en sec, tan tradicionals al poble com en la resta de la comarca.

El GAL Maestrat Plana Alta treballa contra la despoblació amb dos projectes pilot a Cabanes i Canet lo Roig

El Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta treballa contra la despoblació de l'interior de la província en participar en dos nous projectes pilot a Cabanes i Canet lo Roig. Entre les pròximes mesures està l'estudi d'habitatge disponible a Cabanes, tant en lloguer com en venda, per a descobrir quines mancances existeixen i quines oportunitats es poden treballar per a atraure joves que vulguen viure en pobles amb igualtat de condicions i oportunitats que a les ciutats, tant socials com culturals i empresarials.

Correos instalará 142 cajeros automáticos más en localidades de zonas rurales de la Comunitat Valenciana

Correos instalará 142 cajeros automáticos en oficinas de la Comunitat Valenciana: 56 en la provincia de Alicante, 17 en la de Castellón y los 69 restantes en la de Valencia. 

En toda España la cifra de nuevos cajeros automáticos será de 1500: 1.200 se ubicarán en diferentes oficinas de Correos de todo el territorio nacional y los 300 restantes se instalarán en  localidades de entre 500 y 3.000 habitantes de zonas rurales que no cuentan con oficina bancaria o van a quedarse sin ella en los próximos meses.

Suscribirse a Desarrollo rural