Pasar al contenido principal

Grups d'Acció Local Leader de Castelló i València impulsen l'economia circular de l'oliva al costat de les Universitats, Cooperatives i IVIA  

Conjuminar el coneixement, la investigació i la ciència al treball de camp i al territori rural per a estudiar l'aprofitament dels subproductes de la producció de l'oli d'oliva. Aquest model permet obrir oportunitats de futur al medi rural de la Comunitat Valenciana. Així es resumeix l'innovador projecte de cooperació que impulsen per primera vegada un total de set Grups d'Acció Local Leader de la Comunitat Valenciana sota el títol ‘Economia Circular de l'Oliva. Aprofitament de subproductes de la producció d'oli d'oliva’.

Europe Direct Castelló trasllada les propostes dels agents socials i econòmics de l’interior a la Comissió Europea

El centre Europe Direct Castelló ha convocat a una vintena de representants del teixit socioeconòmic de l’interior de la província a la sessió Diàlegs Verds, una iniciativa de participació ciutadana emmarcada en la Conferència sobre el Futur d'Europa que té per objectiu contribuir des de l'àmbit local a la consecució dels objectius marcats en el Pacte Verd Europeu: una Europa Sostenible, Digital i Inclusiva, que no deixe a ningú darrere.

Alumnes presenten els projectes d'emprenedoria rural del programa UVEmpren de la UV i la Diputació de València

Els dotze estudiants de la Universitat de València que participen en la segona edició del programa UVEmpren Rural, la iniciativa d'emprenedoria rural, activa i sostenible convocada per la Diputació de València i el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat, han presentat este dimecres els seus projectes en sintonia amb els objectius de desenvolupament sostenible recollits en l'Agenda 2030.

L'aliança del GAL Maestrat Plana Alta i la UJI per a retindre el talent dels joves és pionera a nivell nacional

L'aliança que han desenvolupat el Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta amb la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló per a treballar conjuntament i retindre el millor talent al servei de la generació d'oportunitats en l'entorn rural és pionera en tota Espanya. Fins ara les iniciatives d'altres grups s'havien circumscrit a facilitar pràctiques d'empresa, però mai a fomentar iniciatives que prevalguen el plantejament i la resolució de reptes per a ajudar al desenvolupament del territori.

El GAL Maestrat Plana Alta s'alia amb la UJI per a retindre el talent dels joves contra la despoblació

El Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta s'ha aliat amb la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló per a treballar conjuntament i retindre el millor talent al servei de la generació d'oportunitats en l'entorn rural. Per a això han signat un conveni aquest matí, pel qual convocaran 13 beques perquè els alumnes facen Treballs de Final de Grau que se centren en aquesta problemàtica i dissenyen projectes que ajuden a impulsar projectes que permeten consolidar la població a l'interior de la província de Castelló.

Suscribirse a Desarrollo rural