Pasar al contenido principal

Mireia Mollà comparecerá en les Corts para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha registrado ya en les Corts Valencianes la solicitud, a petición propia, de comparecencia en la Comisión de Medio Ambiente de la Cámara valenciana, para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes.

Emergència Climàtica anima a convertir-se en 'outfluencers' per a frenar el canvi climàtic

La Conselleria d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica anima al conjunt de les persones a convertir-se en 'outfluencers'; ambaixadors reals del moviment que potencia els gestos i pràctiques, per xicotetes que siguen, per a frenar el canvi climàtic.

La consellera Mireia Mollà, al costat de la directora general de Canvi Climàtic, Celsa Monrós, ha presentat hui la proposta al Consell Valencià de la Joventut, convertint-se així en un dels primers col·lectius adherits al moviment 'outfluencer'.

Ajuntament de Castelló i Conselleria d'Agricultura formaran en agrocompostatge per ajudar al sector agrari a avançar cap a una gestió sostenible

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló col·labora amb l'Estació Experimental Agrària de la Conselleria d'Agricultura en l'organització d'un curs de formació dirigit al sector primari per fomentar l'ús de les restes vegetals com a agrocompostatge, evitant així les cremes i avançant cap a un model més sostenible. L'activitat abordarà els avantatges d'utilitzar el compostatge per millorar la fertilitat del sòl i evitar la contaminació i els riscos d'incendis derivats de les cremes.

Impuls a la producció de gas renovable a partir de la palla de l'arròs

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha signat un protocol per a impulsar la producció de gas renovable a partir de la valorització de la palla de l'arròs.

La iniciativa contempla la producció de 87 GWh de biogàs i biometà a l'any, que equival a més del 15% del consum de gas natural de la ciutat de València, a través del protocol finançat per Enagás i Naturgy, al costat de la seua distribuïdora de gas Nedgia, i desenvolupat amb la tecnologia de l'enginyeria energètica  valenciana Genia Bioenergy.

Suscribirse a Conselleria Agricultura