Pasar al contenido principal

Cinco personas detenidas por estafar a una cooperativa agrícola de Requena

La Guardia Civil ha detenido a cinco personas tras iniciar una investigación por una estafa bancaria de cerca de 37.000 euros a una cooperativa agrícola de Requena. Las diligencias instruidas han sido entregadas a los Juzgados de Primera Instancia nº 4 de Requena.

Durante el transcurso de la investigación policial se llegó a comprobar la existencia de más delitos similares en localidades de Mallorca, Ciudad Real y La Coruña, ascendiendo a un valor total de lo estafado de más de 90.000 euros.

Una persona investigada a Picassent per furtar mandarines per valor de 5.000 euros

La Guàrdia Civil ha procedit a la investigació d'un home de 60 anys per un delicte de furt de mandarines, estafa i falsedat documental a Picassent. Amb aquesta operació, s'esclareix un furt de mandarines valorat en 5.000 euros i l'estafa i falsificació de documents mercantils valorats en 40.000 euros. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Deganat dels Jutjats de Picassent.

La Guàrdia Civil investiga a quatre persones per furtar més de 6.000 quilos de taronges en Benavites

La Guàrdia Civil investiga a quatre persones d'edats compreses entre els 23 i 35 anys i nacionalitats espanyola i paquistanesa que treballaven en la mateixa empresa per un delicte de furt continuat de taronges en Benavites. Es tracta de l'operació “Padose” realitzada per l'Equip Roca de Sagunt i les diligències instruïdes han sigut entregades ja als Jutjats de Primera Instància de Sagunt.

Suscribirse a Robos