Pasar al contenido principal

Investiguen a una dona pel robatori de més de 3 tones d'alvocats en el Camp de Morvedre

La Guàrdia Civil investiga a una dona de 50 anys per la sostracció de més de 3.000 quilos d'alvocats a la comarca  del Camp de Morvedre després d'observar el constant furt de la varietat Lamb Hass en una explotació agrícola situada a Quart de les Valls a principis de desembre. Quan la van localitzar van veure que venia el quilo a 1,5 euros quan el seu preu normal és molt superior. Les diligències instruïdes han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància de Sagunt.

Benaguasil vigilarà els seus camps de cultiu amb un dron

L'Ajuntament de Benaguasil posarà en marxa un servei de vigilància mitjançant un dron per a millorar la vigilància i millorar la seguretat dels camps de cultiu del terme municipal.

El nou dispositiu s'ha presentat a l'Ajuntament amb la presència de diversos regidors i de l'inspector de la Policia Local ja que seran els agents qui després de rebre la formació adequada utilitzen aquesta tecnologia que permetrà vigilar des de l'aire els camps i evitar que es produïsquen furts agrícoles.

La Guardia Civil de Castellón detiene a una persona por el robo y hurto de 2.600 kilogramos de almendra en Altura y Jérica

La Guardia Civil de Castellón detuvo ayer a un varón como supuesto autor de tres delitos de robo con fuerza y un delito de hurto, tras sustraer un total de 2.600 kilogramos de almendra en la comarca del Alto Palancia.

La actuación de la Guardia Civil se inició con motivo de las denuncias interpuestas por los perjudicados de los robos y hurtos, sucedidos en las localidades de Altura y Jérica. 

Suscribirse a Robos