Pasar al contenido principal

Castelló impulsa un procés participatiu entre productors, comerços i consumidors per a posar en marxa un Parc Agrari

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló impulsa un procés participatiu per a conéixer les necessitats reals de productors agraris, comerços i consumidors per a llançar el Parc Agrari, un projecte que pretén ajudar a reactivar l'agricultura i recuperar el cinturó verd periurbà mitjançant la cessió de terres ara abandonades i amb canals curts de comercialització.

Sergio Ortiz, nuevo presidente de la cooperativa Benihort

El Consejo Rector de Benihort ha elegido a Sergio Ortiz Bueno como nuevo presidente de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Benicarló (Benihort). Ortiz presidirá la coooperativa hasta 2024 y sustituye en el cargo a Vicent París Forés.

El nuevo presidente se plantea “esta nueva etapa con mucha ilusión, ya que representar una entidad como Benihort es un gran reto. Mi deseo es seguir trabajando por el beneficio de todos los socios y socias de nuestra cooperativa,
de la mano del gerente y el equipo directivo y técnico y continuar haciendo crecer nuestra empresa”.

Diputació de Castelló dóna servei a la població amb la gestió dels escorxadors de Borriana i Vinaròs

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat els dos escorxadors que la institució manté actius a Borriana i Vinaròs, instal·lacions que garanteixen que el sacrifici per a la producció càrnia es realitze complint amb les mesures higièniques i sanitàries que estableix la legalitat vigent. Durant el recorregut li ha acompanyat la diputada provincial responsable de la gestió dels escorxadors, Lluïsa Monferrer. Tots dos han coincidit a Borriana amb l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont, i a Vinaròs, amb la regidora, Anna Fibla.

La Diputació de Castelló invertix 700.000 euros per a reforçar Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló invertirá 700.000 euros a través del seu Patronat Provincial de Turisme durant el tercer i el quart trimestre de 2020 per a enfortir la marca Castelló Ruta de Sabor. Es tracta de «un suport inequívoc» que posa de manifest que per a l'equip de govern de la nova Diputació «l'auge d’els productes de casa representa una autèntica prioritat», ha assegurat el president José Martí.

Suscribirse a Castellón