Pasar al contenido principal

Puig anuncia mesures de suport al sector citrícola de la Plana Baixa

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat la voluntat del Consell de fomentar polítiques de suport per a sectors productius de la Plana Baixa com la citricultura, a més d'abordar altres qüestions com els plans de turisme, l'ocupació o possibles actuacions contra la plaga de mosquits en aquesta comarca castellonenca. 

Benihort celebra su fiesta del semillero

Alrededor de 75 personas participaron recientemente en la Fiesta del Semillero de Benihort que cada año se celebra en las instalaciones de este servicio de la cooperativa benicarlanda. Una torrada popular fue la protagonista de un almuerzo distendido y muy participativo en el que participaron diversas generaciones de agricultores.

Benlloc penalitza amb multes d’entre 750 i 3.000 € l’abocament il·legal de purins

El consistori de Benlloc (Plana Alta) va regular ja fa diversos anys l’abocament de purins i llots de depuradora per evitar efectes nocius i possibles molèsties a veïnes i veïns.

L’Ajuntament vol recordar, per tant, que l’ordenança municipal exposa les distàncies a què es poden abocar llots i purins, les prohibicions al seu respecte, les condicions en què han de ser transportats aquests residus, les condicions a què s’han de cenyir les empreses productores així com les infraccions i sancions que s’aplicaran.

Suscribirse a Castellón