Pasar al contenido principal

Santiago Tena, de Vilafranca, guanya el Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor

El guanyador del primer Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor que ha convocat la Diputació de Castelló a través de les xarxes socials ha sigut Santiago Tena Tena, de Vilafranca, amb ‘Tito trufat Castelló Ruta de Sabor’, qui gaudirà d'una experiència gastronòmica d'un dia a Sant Mateu, que inclou pernoctació, menjar i visita a un celler en establiments adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Segons ha explicat el mateix autor, es tracta d'un plat que en la seua infantesa es cuinava a casa els dies de celebració especial.

Terres de Cinema d'À Punt dedica el programa del divendres a la pel·lícula "El Olivo"

Aquest divendres, a les 21:55, À Punt Mèdia estrena un nou capítol de la sèrie documental “Terres de cinema” i ha triat la pel·lícula “El Olivo”, de la directora Iciar Bollain, que es va rodar a diferents localitzacions de la comarca del Baix Maestrat com La Jana, Canet lo Roig, Traiguera o Sant Mateu.

L’equip de la sèrie viatja fins a aquesta comarca de Castelló per buscar el reflex de la pel·lícula en els habitants de la zona. Aborden el problema de l’espoli d’oliveres mil·lenàries i coneixerem els esforços a nivell local per posar en valor el patrimoni arbori i mediambiental.

Suscribirse a Castellón