Pasar al contenido principal

La Generalitat pone en marcha la APP de la Ruta 99, una iniciativa que ha reactivado el turismo de los municipios más pequeños de la Comunitat Valenciana

El Consell ha puesto en marcha la APP de la Ruta 99, un nuevo recurso disponible dentro de esta iniciativa de la Generalitat que está reactivando el turismo de los municipios más pequeños de la Comunitat Valenciana.

La Ruta 99 de la Generalitat ofrece más de un centenar de propuestas, entre rutas senderistas y lugares de interés patrimonial, que están dinamizando la actividad turística y cultural de las localidades de menos de 100 habitantes.

El GAL Maestrat Plana Alta aprova el pagament de 77.579,76€ per a l'expansió de dues empreses

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a pagar 77.579,76 euros a dues empreses més de persones que han impulsat inversions per a generar noves oportunitats econòmiques i d'ocupació en alguns dels 24 municipis que ho integren. Aquestes iniciatives promogudes per emprenedores i emprenedors corresponen a l'anualitat de 2020, la qual cosa suposa un total d'1.471.365,54 euros proposats per a pagar a la Conselleria per aquests expedients Leader, corresponents a expedients de les convocatòries 2018, 2019 i 2020.

Turisme Carraixet presenta el primer quadern de viatge sobre l'Horta

Enfortir la connexió amb l'Horta i descobrir els seus secrets. En resum, aquests serien els principals objectius que Turisme Carraixet persegueix amb el llançament del primer quadern de viatge 'Les 1.000 primaveres de l'Horta' sobre aquest espai natural, que és un patrimoni definidor de la identitat i de la cultura valencianes.

Relleu s'adhereix a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca 'L'Exquisit Mediterrani'

L'Ajuntament de Relleu (Marina Alta) ha signat la seua adhesió a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca 'L'Exquisit Mediterrani'.

Aquesta nova adhesió permetrà que Turisme i l'Ajuntament de Relleu es coordinen i treballen conjuntament en el desenvolupament del pròxim esdeveniment gastronòmic que acollirà el municipi, 'Menjar a Relleu', on es posarà en valor l'embotit tradicional i l'oli local.

La plataforma No a la Magda demana suport a Colomer per a protegir el paisatge com a marca agroturística de Castelló

La Plataforma No a la Magda demana accions al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer per a protegir el paisatge com a marca agroturística de Castelló enfront del mega parc fotovoltaic de quasi 500 hectàrees. Així, representants de la plataforma veïnal es van reunir ahir per a traslladar-li el problema i conseqüències que suposaria implementar el parc solar, per això demanen “protegir el mosaic mediterrani, el minifundi i cultius com la vinya com a patrimoni cultural i d'interés comunitari” per a evitar futurs macro projectes en la zona.

El GAL Maestrat Plana Alta aprova una inversió de quasi un milió d'euros per a impulsar 18 empreses en el seu territori

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a subvencionar amb quasi un milió d'euros en ajudes a 18 empreses que volen ampliar o posar en marxa nous negocis en el seu territori. Aquest acord, que beneficia a projectes de 12 municipis inclosos en el GAL, ha de ser encara ratificat per la Generalitat Valenciana.

La Diputació de València presenta el pla ‘Fem poble’ per a lluitar contra la despoblació mitjançant el turisme

La Diputació de València, a través de la seua marca València Turisme, va presentar ahir en la Feria Internacional del Turismo FITUR 2022 el programa ‘Fem poble’, una iniciativa turística que es durà a terme en 50 municipis i 4 mancomunitats de territoris en risc extrem de despoblació.

L'objectiu d'este pla és la creació de productes turístics que dinamitzen les economies d'estos municipis, així com la col·laboració i suport tècnic perquè els propis ajuntaments puguen dissenyar de manera autònoma les seues iniciatives amb el suport de la Diputació.

Morella, reconeguda per l’Organització Mundial del Turisme com a Best Tourism Villages pel seu turisme rural

La ciutat de Morella ha estat reconeguda per l'Organització Mundial del Turisme (OMT) com a Best Tourism Village, seleccionada entre més de 170 candidatures de 75 països en la primera edició de la campanya. D’Espanya, han obtingut el segell Morella i Lekunberri mentre Cantavella obté el pas previ i entra al programa d’acompanyament. L’alcalde de Morella ha rebut el reconeixement en la 24a assemblea general de l’OMT que s’ha celebrat a Madrid

Turisme Comunitat Valenciana organiza un 'fam trip' para agentes de viaje nacionales especializados en turismo rural

Turisme Comunitat Valenciana ha organizado con motivo de la tercera edición de la Mostra de Turisme que albergará este fin de semana la Ciutat de les Arts i les Ciències, un viaje de familiarización (fam trip) dirigido a agentes de viaje nacionales especializados en turismo de naturaleza, rural y activo, para que conozcan de primera mano nuestra oferta turística más experiencial.

El president José Martí aplaudeix l'esforç d'empreses i productors gastroturístics de Castelló després de rebre el premi de Turisme CV

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha recollit aquest matí al Palau de la Generalitat de mans del cap del Consell, Ximo Puig, el guardó que acredita ‘Castelló Ruta de Sabor’ com un dels grans projectes turístics de la Comunitat Valenciana. El premi, atorgat per Turisme CV, ha valorat l’aposta de la marca per la innovació en el camp del màrqueting i la comunicació.

Suscribirse a Turismo Rural