Pasar al contenido principal

La Comunitat Valenciana certifica en el primer semestre más hectáreas de agricultura ecológica que todo el año pasado

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha presentado el estudio comparativo de los datos del último informe de Producción Ecológica 2019, que señala que la Comunitat Valenciana duplica los porcentajes de crecimiento en materia de agricultura ecológica con respecto a la media estatal y confirma su liderazgo en todos los indicadores.

Agricultura dissenya un sistema pioner per a fomentar els cultius ecològics a través de l'ús de tècniques de fertirrigació

El director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, ha presentat una guia per a fer compatibles els sistemes de fertirrigació disponibles en el camp valencià amb les necessitats específiques de la s produccions ecològiques, durant la celebració a Vila-real d'un acte organitzat per la Federació de Regants de la Comunitat Valenciana (Fecoreva).

La guia, elaborada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, està destinada a les comunitats de regants i al personal tècnic implicat en el sector del regadiu.

La Mancomunidad y el IES Ademuz realizan mañana una presentación online del ciclo formativo en producción agroecológica

El IES Ademuz y el técnico en agroecología de la Mancomunidad de Municipios del Rincón de Ademuz realizarán una charla-presentación online sobre el ciclo formativo de grado medio en producción agroecológica, mañana martes 30 de junio, a las 19.30 horas a través de la aplicación ZOOM.

Se presentarán las actividades que se realizarán este nuevo curso y asignaturas para el primer año en el que se cursa el segundo curso del ciclo formativo, además de solucionar dudas a las personas interesadas.

La Tira de Comptar de Mercavalència posarà en marxa una nova línia de producció ecològica: L'Ecotira

Mercavalència podria comptar a principis de 2021 amb una línia de productes ecològics de l’Horta de València, que s’identificarà amb el nom de l’Ecotira. D’esta manera, la històrica Tira de Comptar, que en l’actualitat és el major mercat de venda de proximitat del municipi de València, millorarà els seus canals de distribució i logística entre les iniciatives ecològiques i de proximitat i les empreses de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

Suscribirse a Agricultura ecológica