Pasar al contenido principal

Emergencias ha distribuido esta semana ocho nuevos vehículos entre unidades de bomberos forestales

La Conselleria de Justicia, a través de la Agencia de Seguridad y Respuesta a las Emergencias, ha distribuido a lo largo de esta semana ocho vehículos entre unidades de bomberos forestales de las tres provincias con el objetivo de ir renovando la flota de manera progresiva. Se trata de ocho vehículos todo terreno de la marca Nissan con carrocería tipo pick up y con capacidad para cinco plazas cuya compra se ha efectuado a través del catálogo de compra centralizada del Ministerio de Hacienda con un precio por unidad de 32.670 euros y un importe total de 261.360 euros.

L’alumnat de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja assisteix a una jornada sobre ‘Ocupació i Ocupabilitat en el Sector Forestal’

L’alumnat de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha tingut l'oportunitat d'assistir a una jornada sobre ‘Ocupació i Ocupabilitat en el Sector Forestal’, en la qual han participat enginyers i tècnics especialitzats en gestió de recursos naturals, que han tractat assumptes vinculats amb les oportunitats de formació i ús del sector forestal autonòmic.

Les brigades forestals de la Diputació de València incrementen les hores de silvicultura per a previndre incendis

Les brigades forestals de la Diputació de València han représ, des de l'1 d'octubre, el pla de treball habitual per als mesos de tardor, hivern i primavera. Així, una vegada passat el període de màxim risc d'incendis forestals, els efectius de Divalterra dedicaran la totalitat de la seua jornada laboral habitual a la prevenció d'incendis forestals mitjançant treballs de silvicultura preventiva.

La titulació de Tècnic Forestal de l'Escola de Capatassos de Catarroja, amb llista d'espera per la gran demanda

L'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha celebrat l'obertura del curs escolar 2019-2020, amb la presència dels alumnes del primer curs dels diferents cicles formatius que s'imparteixen en aquest centre de la Diputació de València.

La nova diputada delegada de l'escola, Isabel García, ha sigut l'encarregada d'inaugurar el curs, que enguany tornarà a comptar amb més de 200 estudiants. Després de reunir-se amb l'equip directiu, ha volgut dirigir unes paraules a les i els alumnes que s'enfrontaven al seu primer dia de classe.

Suscribirse a Forestal