Pasar al contenido principal

Divalterra prepara el pla de treball anual de les Brigades Forestals de la Diputació per a 2020

Els ajuntaments valencians poden gestionar ja les sol·licituds de treballs de les brigades forestals de la Diputació de València per a l'any 2020. A través d'un formulari allotjat en el portal web de Divalterra (www.divalterra.es), els tècnics dels consistoris tenen de termini fins al pròxim 15 de desembre per a presentar les seues propostes. Posteriorment a esta data, únicament es consideraran les peticions de treballs puntuals associats a emergències i urgències.

Emergencias ha distribuido esta semana ocho nuevos vehículos entre unidades de bomberos forestales

La Conselleria de Justicia, a través de la Agencia de Seguridad y Respuesta a las Emergencias, ha distribuido a lo largo de esta semana ocho vehículos entre unidades de bomberos forestales de las tres provincias con el objetivo de ir renovando la flota de manera progresiva. Se trata de ocho vehículos todo terreno de la marca Nissan con carrocería tipo pick up y con capacidad para cinco plazas cuya compra se ha efectuado a través del catálogo de compra centralizada del Ministerio de Hacienda con un precio por unidad de 32.670 euros y un importe total de 261.360 euros.

L’alumnat de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja assisteix a una jornada sobre ‘Ocupació i Ocupabilitat en el Sector Forestal’

L’alumnat de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha tingut l'oportunitat d'assistir a una jornada sobre ‘Ocupació i Ocupabilitat en el Sector Forestal’, en la qual han participat enginyers i tècnics especialitzats en gestió de recursos naturals, que han tractat assumptes vinculats amb les oportunitats de formació i ús del sector forestal autonòmic.

Les brigades forestals de la Diputació de València incrementen les hores de silvicultura per a previndre incendis

Les brigades forestals de la Diputació de València han représ, des de l'1 d'octubre, el pla de treball habitual per als mesos de tardor, hivern i primavera. Així, una vegada passat el període de màxim risc d'incendis forestals, els efectius de Divalterra dedicaran la totalitat de la seua jornada laboral habitual a la prevenció d'incendis forestals mitjançant treballs de silvicultura preventiva.

Suscribirse a Forestal