Pasar al contenido principal

El GAL Maestrat Plana Alta s'alia amb la UJI per a retindre el talent dels joves contra la despoblació

El Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta s'ha aliat amb la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló per a treballar conjuntament i retindre el millor talent al servei de la generació d'oportunitats en l'entorn rural. Per a això han signat un conveni aquest matí, pel qual convocaran 13 beques perquè els alumnes facen Treballs de Final de Grau que se centren en aquesta problemàtica i dissenyen projectes que ajuden a impulsar projectes que permeten consolidar la població a l'interior de la província de Castelló.

La Xarxa Jove está presente en más de 150 municipios como instrumento para dinamizar y empoderar a la juventud rural

"El trabajo que desarrollamos desde la Xarxa Jove, a través de la municipalización de las políticas de juventud tiene como objetivo dinamizar y empoderar a la juventud rural", ha afirmado el director general del Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, en su encuentro con la directora general de la Agencia Valenciana Antidespoblamiento, Jeannette Segarra.

La UJI i la Diputació de Castelló llancen la segona edició del programa Talent Rural

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló continuen apostant pel foment de l’entorn rural amb la segona edició del programa «Talent Rural» que permet la realització de pràctiques formatives per part de l’estudiantat universitari en empreses i entitats ubicades en poblacions d’interior de la província de Castelló menors de 3.000 habitants. Enguany, després de l’èxit de la primera edició, s’amplien de vuit a 18 el nombre de beques.

Programa formativo online de Jóvenes para impulsar el cooperativismo

Cajamar, con la colaboración del grupo operativo GO Innoland, organiza un programa formativo sobre ‘Jóvenes para impulsar el cooperativismo’, mediante tres sesiones que tendrán lugar los miércoles 23 y 30 de junio, 7 y 14 de julio en horario de 16.30 a 19.00 horas.

El objetivo es promover un movimiento que demuestre el valor de la cooperación para superar los retos a los que nos enfrentamos, que apueste por poner el talento y la energía de las personas al servicio de los demás. 

Suscribirse a Jóvenes