Pasar al contenido principal

València acogerá la X Edición de los Premios Europeos de Vías Verdes 2021

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, la Asociación Europea de Vías Verdes (EGWA, en sus siglas en inglés) y la Fundación de los Ferrocarriles Españoles firmarán un convenio de colaboración, cuyo principal objetivo es la organización de los premios Europeos de Vías Verdes.

La concentració parcel·laria a la marjal de Pego-Oliva pot quedar clarificada prompte 50 anys després d'iniciar-se

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica està a punt de concloure el document que conté les bases provisionals de la concentració parcel·lària en la Marjal de Pego-Oliva.

Els treballs per a l'elaboració de les bases, que es van iniciar al març de 2019 i s'han centrat en una labor d'investigació dirigida a aclarir la propietat de les parcel·les, obrin la porta per a la culminació d'un llarg i històric procés de concentració parcel·lària que es va iniciar fa 50 anys i que s'ha vist sotmés a múltiples avatars.

L’àrea de Medi Natural de la Diputació ultima la contractació d’un servei per a la realització de millores mediambientals a les llacunes d’Almenara, Castelló, Benicàssim i les desembocadures del Millars i l’Anna

Els Estanys d’Almenara han sigut l’escenari triat per la Diputació de Castelló per a commemorar, aquest dimarts, el Dia Mundial dels Aiguamolls. Des d’aquest racó d’alt valor ecològic, el president José Martí i la diputada de Medi Natural, María Jiménez, han assenyalat la necessitat de “protegir i respectar aquests espais naturals tan rics en biodiversitat i tan necessaris per a la supervivència de nombroses espècies”.

València recapta experiències de Vitòria per preparar la candidatura a la capitalitat verda europea 2024

L’Ajuntament de València i el de Vitòria han intercanviat experiències sobre la possible candidatura de la nostra ciutat a la capitalitat verda europea de 2024. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, s’ha reunit telemàticament amb Ana Oregi, regidora de Territori i Acció pel Clima de la ciutat de Vitòria, que va ser capital verda europea en 2012. Sergi Campillo ha agraït “l’amabilitat i voluntat d’ajuda de l’Ajuntament de Vitòria a l’hora d’explicar-nos totes les claus per tal que la seua candidatura fóra un èxit”.

Suscribirse a Medio Ambiente