Pasar al contenido principal

Més de 30 associacions de Borriol s'organitzen per coordinar accions contra la línia de Molt Alta Tensió

Coordinar esforços contra la línia de Molt Alta Tensió (MAT). Aquest ha estat l'objectiu de l'encontre celebrat ahir a Borriol on han participat 27 associacions d'àmbit veïnal, cultural, esportiu i ecologista de la població. La reunió, organitzada per l'associació cultural "La Botalària", ha comptat amb una alta participació del veïnat. Els col·lectius han presentat les seues propostes que tenen en comú l'objectiu d'informar i conscienciar dels efectes nefastos i irreversibles del traçat de la MAT al municipi.

Diputación de Alicante ayuda con un millón de euros a seis mancomunidades y 37 municipios en la recogida y transporte de sus residuos y con 200.000 euros la mejora de las masas y terrenos forestales en cuatro localidades

La Diputación de Alicante invertirá este año más de un millón de euros para sufragar los costes de recogida y transporte de los residuos domésticos de seis mancomunidades y 37 localidades de la provincia. La Comisión de Medio Ambiente y Energía ha resuelto esta convocatoria, así como la destinada a la mejora de masas y terrenos forestales municipales, que asciende a 200.000 euros.

Mireia Mollà destaca l'envasament reutilitzable d'Aigües de Benassal i el model d'indústria local que crea ocupació assentada en el territori

La consellera de Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha visitat hui l'embotelladora d'Aigües de Benassal on ha destacat el model pioner d'envasament reutilitzable, l'únic d'aquesta tipologia en la Comunitat Valenciana, i que permet avançar en els objectius de reducció de residus amb destinació a abocador, fixat en un màxim del 10% en 2035.

La Conselleria de Transición Ecológica anuncia la creación de un Servicio de Vigilancia de la Posidonia que estará operativo el próximo verano

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha anunciado la puesta en marcha de un Servicio valenciano de Vigilancia de la Posidonia, que estará operativo el próximo verano.

La consellera junto a su homólogo en el Govern balear, Miquel Mir, han visitado el Servicio de Vigilancia de las Praderas de Posidonia de las Islas Baleares, que este año cumple cinco años de funcionamiento, y cuyo ejemplo servirá de modelo para la Comunitat Valenciana.

La consellera d'Agricultura i el conseller de Medi Ambient balear presenten un projecte singular per a protegir la biodiversitat a la Mediterrània

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i el seu homòleg balear, Miquel Mir, han anunciat a Palma que presentaran al Govern central un projecte singular per a protegir la biodiversitat de la Mediterrània per al seu finançament amb fons Next Generation de la Unió Europea.

Suscribirse a Medio Ambiente