Pasar al contenido principal

El Centre d'Educació Ambiental acull la primera trobada d'escolars de la xarxa de centres valencians per a la protecció del Planeta

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana a Sagunt (CEACV) ha acollit la primera reunió autonòmica de cara a la Conferència Internacional Infantojuvenil (Confint) que sota el lema Cuidem el planeta, ha reunit representants de la comunitat educativa de Primària i Secundària pertanyents al projecte de Red de Centres educatius cap a la Sostenibilitat de la Comunitat Valenciana (CSCV).

La Diputación de Castellón reconstruye caminos rurales en 64 municipios en su apuesta por el patrimonio natural y por la prevención de incendios

Diputación ha rehabilitado ya caminos rurales en un total de 64 municipios en su apuesta por el patrimonio natural y la prevención de incendios. Con ello, el Gobierno Provincial confirma su gran alcance territorial al mantener activos a día de hoy una veintena de equipos trabajando simultáneamente en la mejora de estos viales por todo el territorio provincial.

El projecte ‘Territori Carraixet’ de la Diputació crearà la Taula del Carraixet per millorar la gestió del barranc

El projecte ‘Territori Carraixet’ que impulsa la Diputació de València crearà la Taula del Carraixet, un mecanisme de governament  del barranc en el que participaran tant les administracions com les entitats involucrades per millorar la seua gestió. Aquesta taula forma part de les demandes ciutadanes dels agents i representants civils que han participat al procés d’elaboració del Pla Director del barranc del Carraixet.

El Consell crea un grup d'agents mediambientals especialistes en treballs en altura per a la conservació del medi natural

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha creat el Grup d'Intervenció a Altura (GIA), per a la conservació del medi natural, dins del cos d'agents mediambientals de la Generalitat Valenciana.

Inicialment, està constituït per 14 agents mediambientals de les tres províncies que es fan càrrec de funcions de conservació, gestió i maneig d'espècies i espais naturals protegits, en llocs d'accés arriscat a causa de la seua distància del sòl.

Las zonas húmedas de la Comunitat Valenciana son una red de biodiversidad

La consellera de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural, Elena Cebrián, ha valorado las zonas húmedas "como joyas que marcan nuestro territorio" y ha apuntado la recuperación de la conectividad, evitar una mayor degradación y restaurarlas en lo posible, como retos de gestión de estos espacios naturales.

Medi Ambient edita una sèrie d'animació sobre el canvi climàtic per a l'àmbit escolar

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha posat en marxa la campanya "Clips per a salvar el món'. Es tracta d'un conjunt inicial de quatre audiovisuals curts de sensibilització i comunicació ambiental sobre el canvi climàtic, els personatges dels quals es basen en la campanya del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana; "Vinyetes per a salvar el món"i que seran distribuïts als centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Suscribirse a Medio Ambiente