Pasar al contenido principal

El Consell amplia el termini d'execució de les inversions per l'incendi de Llutxent

El Ple del Consell ha aprovat modificar el decret 67/2019 de 10 de maig i ampliar fins al 15 de juny el termini d'execució de les inversions per l'incendi de Llutxent, que ascendeixen a 939.289 euros.

L'acord garanteix el repartiment íntegre de les ajudes i blinda les actuacions sobre les 3.270 hectàrees cremades pel foc, fruit de l'aposta decidida de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per un pla integral de regeneració agroforestal.

Els productors d’Olis de Diània aconsegueixen en un any crear un Oli amb ‘terroir’, de qualitat “premium

Un any de vida dóna per molt. Les jornades de formació d’Olis de Diània de finals d’octubre al molí d’Alcosser de Planes es van centrar en les tècniques emprades per ressaltar les particularitats dels nostres olis, tant en el cultiu, com en la moltura i fins i tot en el seu envasat; amb la participació d’especialistes que contestaren les inquietuds d’un auditori molt implicat.

València reconoce al cocinero José Andrés como Embajador Internacional de la Paella

El alcalde de València, Joan Ribó, ha hecho entrega hoy del reconocimiento como Embajador Internacional de la Paella al cocinero asturiano José Andrés. El Ayuntamiento ha acogido el acto de homenaje al chef, conocido a nivel mundial tanto por su tarea creativa en los fogones, como por su labor en pro de la reforma de la inmigración y de apoyo a las comunidades en dificultades. El acto ha contado también con la presencia del secretario autonómico de Turismo, Francesc Colomer; el concejal de Turismo, Emiliano García; y el diputado provincial de Turismo, Jordi Major.

Suscribirse a Valencia