Pasar al contenido principal

Xàtiva finançarà el transport de fruites i verdures cap a Alemanya dins del seu pla de reactivació econòmica

L’Ajuntament de Xàtiva col·labora en una iniciativa impulsada per la xativina resident a Alemanya, Nuria Benet, que té com a objectiu l’exportació de fruites, verdures, hortalisses i productes de proximitat cap al país bavar.

El projecte, que porta per títol ‘De l’horta de Xàtiva a Alemanya’, té la intenció de donar suport als productes agrícoles de la ciutat, amb un enviament mensual de vora una tona de productes, corrent el transport del mateix a càrrec de l’Ajuntament de Xàtiva.

La Pobla del Duc disposarà d'una nova depuradora que reutilitzarà aigua per a ús agrícola

L'Ajuntament de la Pobla del Duc ha anunciat l'aprovació del projecte d'una nova depuradora, una infraestructura bàsica amb un pressupost que ascendeix a més de 2,5 milions d'euros.

L'equip de govern ha treballat des de 2016 en l'adquisició dels terrenys necessaris, la compra dels quals es va efectuar en 2018 i a través de diverses reunions amb l EPSAR van verificar i modificar el projecte de la nova infraestructura.

Dos empresas de l'Horta Nord crean TeleOrxata para dar servicio a domicilio

El cierre del canal Horeca por la crisis sanitaria del Covid-19 agudiza el ingenio de las empresas agroalimentarias, como es el caso de dos importantes empresas productoras de chufa y elaboradoras de horchata de l'Horta Nord que han unido sus esfuerzos para vender a domicilio a través del proyecto TeleOrxata. De momento su ámbito de reparto se circunscribe a la ciudad de València y a toda su área metropolitana.

Un home de 73 anys mor a Rafelguaraf després de bolcar el seu tractor

Un home de 73 anys ha mort aquest dimecres després de bolcar el seu tractor i quedar atrapat pel vehicle a Rafelguaraf (València), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). La nova víctima se suma a la llarga llista d'accidents provocats per tombs de tractors, sobretot persones ja jubilades.

L'accident s'ha registrat al voltant de les 9,50 hores, segons l'avís rebut pel CICU, en el qual s'alertava que una persona havia quedat atrapat després de bolcar el tractor que conduïa en el terme municipal de Rafelguaraf.

Suscribirse a Valencia