Pasar al contenido principal

El impuls de Diputació de València fa duplicar els horts urbans municipals

Els horts urbans municipals, una iniciativa que compta amb el recolzament de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, funcionen ja a 43 municipis de les comarques de València. Amb aquesta xifra, el nombre de localitats que disposa d’horts socials municipals és quasi el doble dels 26 que hi havia al 2015, segons s’assenyala a l’estudi sobre el nivell d’implantació d’horts urbans que ha realitzat la institució provincial. 

El projecte ‘Territori Carraixet’ de la Diputació crearà la Taula del Carraixet per millorar la gestió del barranc

El projecte ‘Territori Carraixet’ que impulsa la Diputació de València crearà la Taula del Carraixet, un mecanisme de governament  del barranc en el que participaran tant les administracions com les entitats involucrades per millorar la seua gestió. Aquesta taula forma part de les demandes ciutadanes dels agents i representants civils que han participat al procés d’elaboració del Pla Director del barranc del Carraixet.

Un agricultor de 80 años fallece por vuelco de su tractor en Chelva y otro resulta herido en Gandia

Un hombre de 80 años ha fallecido este viernes al volcar el tractor que conducía en el término municipal de Chelva (Los Serranos), según fuentes el Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU) de la Generalitat.

El suceso se ha producido sobre las 14:45 horas, cuando se ha recibido un aviso en el CICU que alertaba del vuelco de un tractor en un campo en Villar de Tejas, en término municipal de Chelva.

También hoy otro agricultor ha sufrido otro accidente grave con su tractor en el Marjal de Gandia. 

Suscribirse a Valencia