Pasar al contenido principal

Els pescadors valencians esgoten la ridícula quota assignada de tonyina roja en només 12 dies

La Comissió Interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana, COINCOPESCA, torna a reclamar que tant la Secretaria General de Pesca del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació com la Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina Atlàntica (ICCAT) augmenten la ridícula quota que han assignat un any més als pescadors professionals valencians.

Agricultura celebra el Dia de la Dona Rural amb una jornada en El Palmar dedicada a les dones pescadores

La Conselleria d'Agricultura i Desenvolupament Rural, a través del Servei de Promoció de la Dona Rural, ha celebrat hui una jornada en El Palmar dedicada a les dones pescadores amb motiu del Dia Internacional de la Dona Rural que es commemora el 15 d'octubre. 

Les dones de la mar: pescadores, xarxeres, poseres, armadores, representants de confraries i de les associacions de dones han sigut les protagonistes de la jornada que han compartit les seues experiències de lluita per la igualtat en el sector i han recordat a totes les pioneres que van obrir camí. 

El Gobierno destinará 3,9 millones de euros de ayudas a la digitalización del sector pesquero en los próximos tres años

El Consejo de Ministros ha aprobado, a propuesta del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA), un real decreto por el que se establecen las bases reguladoras de las subvenciones para distintas líneas de inversión contempladas en el plan de impulso a la digitalización del sector pesquero, que tienen un presupuesto total de 3.900.000 euros en tres anualidades. Estas ayudas serán financiadas con fondos del instrumento europeo de recuperación.

Suscribirse a Pesca