Pasar al contenido principal

El Consell Agrari de València arreplega 46 hectàrees de palla d'arròs que eviten les molèsties de la seua crema

El Consell Agrari Municipal, en coordinació amb l’Ajuntament de València, ha arreplegat 46 hectàrees de palla d’arròs en la rodalia del nucli urbà de Pinedo i de carreteres com la CV-500. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha destacat que esta intervenció ha evitat, precisament en estes dos àrees sensibles, les típiques molèsties típiques de la crema de la palla d’arròs. El cost estimat de la intervenció de recollida ha sigut de 3.600 euros.

L'Albufera desaigua 16,9 hectòmetres cúbics en la gota freda i salva el cultiu de l'arròs

L'Albufera ha desaiguat 16,9 hectòmetres cúbics durant l'últim episodi de gota freda mantenint a un nivell òptim el nivell d'aigua, salvant així el cultiu de l'arròs i evitant qualsevol tipus d'incidència en el parc natural. Això gràcies a la posada en funcionament, des de dimarts passat fins este dilluns a primera hora del matí, de les bombes instal·lades per l'Ajuntament de València, 10 a la Gola del Pujol i 5 al Perellonet, donada l'alerta i la quantitat d'aigua que arreplega este parc natural procedent de barrancs i sèquies.

Myanmar burla la clausula de salvaguarda y dispara un 1.080% sus envíos de arroz japónica a la UE

La competencia desleal de terceros países no da tregua al sector arrocero europeo. Tras la aplicación a principios de este año de la clausula de salvaguarda que reintroduce aranceles a las importaciones de arroz de tipo índica procedentes de Camboya y Myanmar, los productores afrontan la inminente siega de sus campos bajo nuevas amenazas por la masiva introducción a la Unión Europea de producción foránea a bajos precios.

Suscribirse a Arroz