Pasar al contenido principal

La Diputación de Valencia anuncia una nueva línea de ayudas para impulsar el turismo en municipios en riesgo de despoblación

El presidente de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha anunciado este martes la creación de una nueva línea de ayudas para fomentar el turismo en municipios en riesgo de despoblación. Según ha detallado, el montante total de estas subvenciones supera los 350.000 euros, y a ellas aspiran todas aquellas localidades de la provincia con riesgo de despoblación alto o muy alto, así como los municipios de elevada ruralidad.

Alzira obri un període de cremes extraordinari del 2 al 16 d’octubre per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira informa que d’acord amb el nou pla local de cremes (PLC), a partir del pròxim dilluns 2 d’octubre i fins al 16 del mateix mes, s’habilita un període extraordinari de cremes. Al llarg d’esta la primera quinzena d’octubre estan permeses les cremes específiques per a atendre l’eliminació de restes de poda de les varietats tardanes de cítrics que no es van poder gestionar a l’estiu degut a les restriccions a l’ús del foc agrícola dins l’àmbit d’afecció del PLC.

La Diputació de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on uns altres no arriben

La Diputació Provincial de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on altres administracions no arriben.

La Diputació Provincial de Castelló continua atenent les demandes dels municipis de la província amb inversions amb l'objectiu de ser una administració àgil, pròxima, resolutiva i útil per a tots els castellonencs.

La fira agrícola de Nules té una programació especialitzada que se celebra al Racó del Llaurador

La LXXVI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules es presenta com a referent de les fires del sector agrícola i citrícola de la província de Castelló. Amb una programació  que inclou, any enrere any, novetats que tenen com a finalitat renovar i modernitzar la fira. Davant açò, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “en aquest últims anys s’ha registrat un salt qualitatiu amb continguts importants per al sector agrícola que ha fet que es converteixca en un punt de trobada i un referent per al llaurador i el professional del sector”.

 

Nules inaugura la LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola que podrà visitar-se fins diumenge

Nules ha inaugurat la LXXVI edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola amb la mirada posada, un any més, en el llaurador i el sector agrari. La mostra declarada d’Interés Turístic Autonòmic compleix enguany 76 anys i és una de les més destacades i importants de la Comunitat Valenciana i referent per al llaurador i els professionals dels sector citrícola.

Nules celebra del 14 al 17 de setembre la 76 edició de la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola

Nules celebra enguany la 76 edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, en concret els dies del 14 al 17 de setembre tindrà lloc aquesta mostra que és tot un referent del sector agrari a la Comunitat Valenciana, i que compta amb el distintiu de Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

Precisament, l’acte d’inauguració comptarà amb la presència del Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i del Director General de Desenvolupament Rural, Francisco Javier Benito, entre d’altres autoritats provincials, locals i representants del sector agrari.

Nules ja té el cartell anunciador de la seua fira agrícola 

Nules compta ja amb el cartell anunciador de la LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, una fira que compta amb el distintiu de Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

Beatriz Romero Blanquez ha sigut la guanyadora del concurs de disseny del cartell anunciador de la Fira Agrícola que se celebrarà els dies del 14 al 17 de setembre i rebrà un premi de 300 euros. Al concurs s’han presentat un total de 30 treballs procedents de diferents punts de la geogràfica espanyola.

Nules obri el procés per a la contractació definitiva d'un tècnic d'agricultura i medi ambient

L’Ajuntament de Nules convoca el procés per a la selecció d’una persona amb categoria professional de tècnic/a mitjà d’Agricultura i Medi Ambient per a la seua contractació per a la cobertura definitiva d’aquest lloc de treball i
constitució d’una borsa de treball.

De manera que, entre les principals funcions d’aquest lloc de treball es troben, entre d’altres, l’elaboració, informació i tramit de projectes d’ordenances, reglaments o convenis de l’àrea; o la tramitació administrativa corresponent al
departament d’Agricultura i de Medi Ambient.

La Diputación aumenta hasta los 2,3 millones de euros el presupuesto para 500 iniciativas que incentivan el empleo y el desarrollo económico de muchos municipios rurales

La Diputación de Alicante distribuirá más de 2,3 millones de euros entre los municipios de la provincia para la realización de cerca de 500 iniciativas destinadas a favorecer la creación de empleo y el desarrollo económico del territorio. La práctica totalidad de los ayuntamientos alicantinos, y especialmente aquellos en riesgo de despoblación, se beneficiado de estas ayudas resueltas recientemente.

LA UNIÓ demana una reunió amb l'alcaldessa de València per a que mantinga els mercats de venda directa agroalimentaris

LA UNIÓ Llauradora ha enviat un escrit l’alcaldessa de València, Mª José Catalá, en la qual sol·licita una reunió per a traslladar-li el seu posicionament sobre la venda no sedentària en els mercats de tipologia agroalimentària de la ciutat.

LA UNIÓ és partidària de que la venda en mercats de l’horta estiga totalment regulada -com ja ho esta en l’actualitat- i no crear conflictes amb altres venedors.

Suscribirse a Ayuntamientos