Pasar al contenido principal

La Junta de Govern aprova projectes de millora per a les séquies i el sanejament de la Punta

La Junta de Govern Local ha aprovat els projectes de millora de la xarxa de sanejament, col·lectors i les séquies de l’avinguda de Jesús Morante Borràs, al barri de la Punta. 

Les millores aprovades corresponen a dos trams distints. Un dels trams recorre el tram entre el carrer d’Eduardo Primo Yúfera a la V-15 i el Camí del Salinar als voltants del col·lector nord amb el carrer d’Eivissa. Les millores previstes en esta zona tenen un cost d’1.097.211,53 euros, IVA inclòs. 

Nules posa en marxa un programa de neteja de parcel·les rústiques per a reduir el número de finques abandonades

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un programa de neteja de parcel·les rústiques del terme municipal amb el qual es pretén reduir al màxim la quantitat de finques abandonades. Així doncs, des de la regidoria d’Agricultura s’insta als propietaris a promoure la neteja de la parcel·la amb l’eliminació de la vegetació existent mitjançant
trituradora, per a així evitar el risc d’incendi o la proliferació de plagues a les parcel·les confrontants, “després de fer la corresponent inspecció volem evitar que aquestes parcel·les es convertixquen en refugis de conills, garses o

El Ayuntamiento de Novelda y Mercalicante favorecen la inserción laboral a través de un curso de especialización alimentaria

Un grupo de 16 personas se han formado como dependientes de supermercado, manipuladores de alimentos y carretilleros en un curso de inserción laboral, que ha sido impulsado de manera conjunta por Mercalicante y el Ayuntamiento de Novelda. Se trata de la primera vez que el clúster alimentario desarrolla una formación específica para el sector agroalimentario fuera de sus instalaciones, que se ha llevado a cabo íntegramente en el municipio de Novelda. El curso busca favorecer la inclusión social a través de la empleabilidad.

Aras en Flor continúa con su programación de actividades para todos los públicos

Teatro, astronomía, tradiciones, música o cine, complementan una agenda de actos que cuenta con actividades para todos los públicos en una edición del festival Aras en Flor que está superando todas las previsiones de asistencia.

Este fin de semana y hasta el 29 de junio siguen las actividades de este Festival de las flores en el municipio de Aras de los Olmos.

El viernes 21, a las 22:00h, las Teatreras de Aras interpretarán, finalmente, su obra “La venganza de la Petra” de Carlos Arniches en el Teatro municipal.

València serà amfitriona de tres jornades europees que abordaran el canvi climàtic

El Palau de la Música acollirà els pròxims dies 25 i 26 de juny tres congressos europeus organitzats simultàniament amb la finalitat de trobar solucions comunes per a fer front a les amenaces del canvi climàtic. La confluència d'estos tres fòrums, en els quals participarà la Comissió Europea, situarà a València, Capital Verda Europea, en el centre
del debat i la reflexió de les ciutats implicades per a implantar solucions sostenibles amb les quals aconseguir la neutralitat climàtica.

València reclama al govern un “compromís ferm per a blindar el manteniment dels nivells d'aigua i la protecció mediambiental de l’Albufera”

La Junta de Govern Local ha reclamat al govern de l'Estat “un compromís ferm amb l'Ajuntament de València per a blindar el manteniment dels nivells d'aigua i la protecció mediambiental de l’Albufera, un aiguamoll únic en el món”. L'òrgan de govern municipal ha aprovat este divendres una moció en la qual exigix a l'executiu central una sèrie de mesures “de caràcter urgent”.

El bosque urbano de València alcanza un valor de 404,66 millones de euros y coloca a la ciudad en la octava de Europa por número de árboles

El valor total del bosque urbano de València alcanza los 404,66 millones de euros. Esta cifra, aportada en el monográfico “El valor del bosque urbano de València” y editada por la Concejalía de Parques y Jardines, refleja la importancia económica de los beneficios que ofrecen los miles de árboles, palmeras, arbustos y plantas que hay en el término municipal en concepto de captación de contaminación, el secuestro de carbono, la producción de oxígeno que mejora la calidad del aire que respiramos, el ahorro energético en edificios y la reducción de la escorrentía de agua.

València obri la participació de les pedanies en projectes de la Capitalitat Verda Europea

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València té previst aprovar este divendres les bases reguladores de “PedaniesVLC: Participa en Verd”. Segons ha explicat la regidora d'Hisenda, Participació i Pedanies, María José Ferrer San Segundo, “este programa destina 500.000 euros a la realització de projectes sostenibles en les nostres 15 pedanies, seleccionats per la ciutadania mitjançant un procés participatiu”.

Montanejos acogerá el primer encuentro de alcaldes de Teruel y Castellón para defender políticas comunes de prevención de incendios

“El fuego no entiende de lindes”. Es el lema escogido por 35 pueblos de Castellón y Teruel con el objetivo de promover un frente común por la defensa del territorio y para prevenir los incendios forestales. Para certificar esta estrategia, la localidad castellonense de Montanejos acogerá este próximo sábado 15 de junio el primer encuentro de alcaldes de Teruel y Castellón para defender esas políticas conjuntas.

La Diputació de Castelló licita les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis adherits al Pla Resol

La Diputació Provincial de Castelló ha tret a licitació les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis de la província adherits al Pla Resol.

La Plataforma de Contractació de l'Estat ha publicat la licitació de la Fase 1 d'este pla que contempla els projectes de 44 instal·lacions de fonts d'energia d'autoconsum en 34 municipis de la província de menys de 1.000 habitants.

L'Ajuntament de València aprova la protecció del panell ceràmic de Nitrat de Noruega com a Bé de Rellevància Local

L’Ajuntament de València ha aprovat la protecció patrimonial del panell ceràmic de Nitrat de Noruega situat en les Tendetes de Mauella, en els Pobles del Nord. Per això, s'ha iniciat la fase d'informació pública, durant un període mínim de 45 dies, dirigida a les Administracions Públiques afectades per la modificació del Catàleg Estructural de Béns i Espais Protegits de Naturalesa Urbana de València per a la inclusió del planell com a Bé de Rellevància Local.

L'Ajuntament de Nules trau a licitació tres casetes del Mercat Municipal per a ampliar l'oferta gastronòmica

L’Ajuntament de Nules vol ampliar l’oferta gastronòmica del Mercat Municipal i ha tret la concessió de tres casetes de l’interior del Mercat Municipal per a desenvolupar diferents activitats comercials, en concret es tracta de les casetes 4, 10 i 11 que a hores d’ara es troben sense activitat.

“Amb aquesta licitació es vol que les casetes que estan buides puguen desenvolupar activitats comercials en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar ofertes a través de la
Plataforma de Contractació de l’Estat.

Suscribirse a Ayuntamientos