Pasar al contenido principal

El reforç de vigilància rural per part de l'Ajuntament de Sant Jordi evita més robatoris de garrofa 

El reforç de la vigilància per part de l'Ajuntament de Sant Jordi amb la seguretat privada, juntament amb el treball que ja feia el guàrdia rural i la col·laboració amb la Policia Local de Vinaròs ha permés que no hi haja robatoris de garrofes en els camps del municipi. L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, va decidir contractar un servei de seguretat privada fa tres setmanes davant l'augment de robatoris de garrofa al poble, alguna cosa que perjudicava de manera greu a moltes famílies de Sant Jordi.

L'Ajuntament de Sant Jordi, pioner a la província de Castelló a contractar seguretat privada per a evitar robatoris en els camps

La decisió de l'Ajuntament de Sant Jordi de contractar seguretat privada per a ajudar a evitar els robatoris en els camps és pionera en l'àmbit de la província de Castelló. Cap municipi havia adoptat abans una decisió similar a la que ha assumit l'alcalde, Iván Sánchez Cifre, per a col·laborar amb la Guàrdia Civil en la prevenció dels robatoris de garrofes que estan començant a produir-se en plena campanya.

Suscribirse a Frutos secos