Pasar al contenido principal

Santiago Tena, de Vilafranca, guanya el Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor

El guanyador del primer Concurs de Receptes Gastronòmiques Castelló Ruta de Sabor que ha convocat la Diputació de Castelló a través de les xarxes socials ha sigut Santiago Tena Tena, de Vilafranca, amb ‘Tito trufat Castelló Ruta de Sabor’, qui gaudirà d'una experiència gastronòmica d'un dia a Sant Mateu, que inclou pernoctació, menjar i visita a un celler en establiments adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor. Segons ha explicat el mateix autor, es tracta d'un plat que en la seua infantesa es cuinava a casa els dies de celebració especial.

La titulació de Tècnic Forestal de l'Escola de Capatassos de Catarroja, amb llista d'espera per la gran demanda

L'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha celebrat l'obertura del curs escolar 2019-2020, amb la presència dels alumnes del primer curs dels diferents cicles formatius que s'imparteixen en aquest centre de la Diputació de València.

La nova diputada delegada de l'escola, Isabel García, ha sigut l'encarregada d'inaugurar el curs, que enguany tornarà a comptar amb més de 200 estudiants. Després de reunir-se amb l'equip directiu, ha volgut dirigir unes paraules a les i els alumnes que s'enfrontaven al seu primer dia de classe.

Diputación de Castellón inicia en Càlig y Santa Magdalena las actuaciones de urgencia para reparar caminos rurales

La Diputación de Castellón ha iniciado esta mañana en las localidades de Càlig y Santa de Magdalena de Polpís las actuaciones «de urgencia» para reparar los desperfectos ocasionados ayer martes por las fuertes precipitaciones que azotaron el norte provincial.

El diputado de Bomberos, Abel Ibáñez, se ha desplazado a la zona afectada para valorar los daños y para comprobar ‘in situ’ estos trabajos que consistirán en la adecuación de los caminos rurales dañados y hechos intransitables por la lluvia, que ha dejado entre 40 y 60 litros por metro cuadrado en cuestión de horas.

Suscribirse a Diputación