Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló reforça la cultura de l'aigua des de les aules de la província

La Diputació Provincial de Castelló i Facsa, com a part del seu compromís amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient, s'unixen en la campanya anual de divulgació centrada en el Cicle Integral de l'Aigua.

Esta iniciativa, que ha estat en marxa des de 2004, té com a objectiu principal informar i conscienciar a la comunitat sobre la importància de la cura i la gestió responsable del recurs hídric.

Socis del club Castelló Ruta de Sabor viatgen a la Rioja Alabesa i coneixen les estratègies de promoció gastronòmica associades al turisme

Els socis del club Castelló Ruta de Sabor de la Diputació de Castelló han viatjat a la Rioja Alabesa per a conéixer les estratègies i objectius de promoció gastronòmica associades al turisme.

El vicepresident i responsable de l'àrea Turística, Andrés Martínez, ha ressaltat el valor d'este viatge d'aprenentatge, “una cita en la qual els professionals del sector, empreses i entitats han debatut sobre estratègies innovadores per a fomentar la col·laboració entre el sector turístic i gastronòmic”, ha comentat.

La Costa Blanca difunde en el mercado polaco la gastronomía alicantina como reclamo turístico todo el año

El Patronato Costa Blanca participa hoy en Varsovia en un evento promocional para difundir la oferta turística de la provincia entre el mercado polaco. Concretamente, el organismo autónomo de la Diputación de Alicante promocionará lagastronomía alicantina con la presentación de la ‘Mejor tapa’ de la Comunitat Valenciana en 2024, elaborada por el cocineroDavid Sandín del Restaurante Sant Francesc 52 de Alcoi. 
 

La Diputació de Castelló licita les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis adherits al Pla Resol

La Diputació Provincial de Castelló ha tret a licitació les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis de la província adherits al Pla Resol.

La Plataforma de Contractació de l'Estat ha publicat la licitació de la Fase 1 d'este pla que contempla els projectes de 44 instal·lacions de fonts d'energia d'autoconsum en 34 municipis de la província de menys de 1.000 habitants.

La Diputación de Castellón impulsa una campaña de concienciación ciudadana para evitar que los residuos plásticos lleguen al mar

La Diputación Provincial de Castellón ha presentado esta mañana la nueva campaña de concienciación ciudadana para evitar que los residuos plásticos lleguen al mar.

Bajo el título de ‘Reduce, Reutiliza, Recicla, por unos océanos sin plásticos de La Mar de Net’, la institución pretende “concienciar a la población castellonense a través del arte, permitiendo destacar un problema ambiental que involucra a toda la sociedad, como son los residuos plásticos que acaban en el mar”, ha explicado el diputado de Medio Natural, José María Andrés.

Diputación de Valencia reúne en Chulilla a 30 empresas y agencias de viajes para avanzar contra la despoblación mediante el turismo

La Diputació de València ha reunido hoy en el Centro Social Polivalente de Chulilla a 30 empresas turísticas, entidades y agencias de viajes para avanzar en la lucha contra la despoblación en la provincia, en el marco del programa ‘Fem Poble. Turismo contra la Despoblación’ puesto en marcha por la corporación, en un workshop organizado en colaboración con el Ayuntamiento de Chulilla y la Asociación Empresarial Valenciana de Agencias de Viajes (AEVAV). 

La Diputació de València impulsa un programa pilot per a lluitar contra la despoblació mobilitzant vivendes buides en municipis rurals

Promoure l'arribada de residents a municipis en risc de despoblació. Eixe és l'objectiu del programa pilot que impulsa la Diputació de València en col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Rural (CDR) de La Safor, i que començarà demà 9 de maig a Alfauir analitzant les polítiques d'accés a la vivenda en els xicotets municipis.

El nou Consorci Provincial d'Aigües de Castelló naix amb 24 municipis

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha convocat als alcaldes dels primers 24 municipis que formaran part del Consorci Provincial d'Aigües de Castelló.

La cita serà este dijous 2 de maig i el Saló de Recepcions serà l'espai que aculla, a partir de les 18.00 hores, la firma dels protocols per a la dissolució del Consorci Concessionari d'Aigües Pla de l’Arc i del Consorci Concessionari d'Aigües (Xarxa de Proveïment de la Plana) i per a la creació del Consorci Provincial d'Aigües de Castelló.

La Diputació de Castelló llança una nova línia de subvencions de 200.000 euros dirigida als ajuntaments de la província per a la defensa del territori

La Diputació Provincial de Castelló llança la nova línia de subvencions de 200.000 euros destinada als ajuntaments de la província per a la defensa del territori.

L'ordre del dia de la Junta de Govern que se celebra este dimarts en la institució provincial inclou l'aprovació de les bases de la convocatòria d'ajudes destinades a sufragar despeses d'assessorament i/o legal en el procés d'al·legacions a projectes de megaplantes fotovoltaiques realitzats durant l'exercici 2024.

La Diputació de València y CEEI lanzan el programa EmprendeAventura Rural 2024 para crear empleo en zonas despobladas

El área de Desarrollo Rural de la Diputació de València, y el Centro Europeo de Empresas e Innovación de Valencia (CEEI) han puesto en marcha la edición 2024 de EmprendeAventura Rural, un ciclo formativo dirigido personas con idea de negocio o empresas de reciente creación, que se encuentren en municipios rurales de la provincia de Valencia con menos de 10.000 habitantes.

Suscribirse a Diputación