Pasar al contenido principal

La Diputació de València aprova una declaració conjunta del 8M amb el focus en la dona rural

La Diputació de València ha aprovat de manera conjunta, en els vots del PP, Ens Uneix, el PSPV i Compromís, la moció en motiu del Dia Internacional de la Dona presentada per la vicepresidenta primera i responsable  d'Igualtat, Natàlia Enguix. El text posa el focus en el protagonisme imprescindible de la dona en el món rural, la promoció del
treball dels municipis en matèria d'igualtat i la penalització dels ventres de lloguer, junt en la regulació d'una indústria audiovisual lliure de violències contra les dones.

La Diputació de Castelló intensifica esforços per a fomentar l'ocupació en els 89 municipis en risc de despoblació

La vicepresidenta i responsable de l'àrea Econòmica de la Diputació Provincial de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha abordat al costat del Director General d'Ocupació i Formació de Labora, Elías Amor, les necessitats dels xicotets municipis de la província en matèria d'ocupació, perquè “la col·laboració de l'administració provincial i autonòmica és essencial per a millorar el funcionament i impacte de polítiques actives d'ocupació i formació a la nostra província”.

Alumnos de la Escuela Félix Jiménez de Requena participan en el proyecto ‘Semillas para la esperanza’ de la asociación Reforesta

Alumnos de la Escuela de Viticultura y Enología Félix Jiménez de Requena, dependiente de la Diputació de València, han participado como monitores en el proyecto ‘Semillas para la esperanza’ de la asociación Reforesta, mediante el cual se está realizando un trabajo de reforestación en la vía pecuaria la Cañada Real de San Juan, en

La Diputació de Castelló activa un canal de Telegram per a informar els ciutadans sobre la Unió Europea

La Diputació de Castelló ha habilitat un nou canal de comunicació a través de la plataforma de missatgeria Telegram per a informar sobre la Unió Europea. Així ho ha anunciat la vicepresidenta i diputada de l'Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, qui ha manifestat que “es tracta d'un nou canal de servici amb el qual continuem tractant de facilitar als veïns de la província l'accés a tota la informació sobre l'actualitat de la Unió Europea”.

La Diputación de Castellón garantiza el agua en las zonas de interior como recurso de vida con más de 400.000 euros

La Junta de Gobierno de la Diputación Provincial de Castellón ha aprobado hoy la concesión de subvenciones para garantizar el suministro hídrico en los municipios de menos de 20.000 habitantes. El acuerdo supone un esfuerzo para la institución que se cifra en más de 400.000 euros y que permitirá que cerca de cuarenta localidades de la provincia vean paliados sus déficits en infraestructuras hídricas y garantizado el suministro del preciado bien con la financiación de cubas de abastecimiento.

La Diputació de Castelló incorpora 28 empreses certificades amb la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

El saló de recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ha acollit la gala de lliurament dels certificats a les noves empreses adherides a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor. Un acte que, tal com ha manifestat el vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, reflecteix l'aposta ferma de la institució provincial a “posar en valor la gastronomia provincial”.

La Diputación de Alicante destina más de un millón de euros para ayudar a los ayuntamientos en la gestión de sus residuos

La Diputación de Alicante destinará este año más de un millón de euros para ayudar a seis mancomunidades y 38 municipios de la provincia a sufragar los costes de recogida y transporte de sus residuos sólidos urbanos.

La diputada de Medio Ambiente, Magdalena Martínez, ha destacado la importancia de esta convocatoria “especialmente para las localidades de menor población, ya que por sus características cuentan con menor presupuesto y sin la ayuda de la institución provincial difícilmente podrían afrontar el pago de este servicio imprescindible”.

Marta Barrachina: “Ens hem marcat l'objectiu que el sabor a Castelló es deguste tot l'any i més enllà del nostre territori”

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reafirma l'aposta de la institució provincial per reforçar la marca Castelló Ruta de Sabor sumant la seua presència en fires gastronòmiques a nivell nacional. “Ens hem marcat l'objectiu que el sabor a Castelló es deguste tot l'any i més enllà del nostre territori”, ha subratllat la màxima representant de la institució provincial.

La Diputació de València activarà un fons d’ajudes per a atendre els municipis afectats per l'incendi de Montitxelvo

La Diputació de València activarà un fons d’ajudes per a catàstrofes naturals amb el qual poder atendre als municipis afectats per l'incendi declarat dijous passat a Montitxelvo, i que ha arrasat més de 2.500 hectàrees a la Vall d'Albaida i la Safor. “El fons es posarà en marxa des de l'àrea de Cooperació una vegada l'incendi es done per extingit i es puga realitzar la valoració dels danys, tal com marquen els protocols d'actuació”, ha explicat la vicepresidenta primera i diputada de la Vall d’Albaida, Natalia Enguix.

Marta Barrachina: “Castelló Ruta de Sabor és un compromís ferm amb la nostra gastronomia i amb el potencial que té la nostra província”

Castelló Ruta de Sabor és un compromís ferm amb la nostra gastronomia i els seus protagonistes així com amb el potencial que té la nostra província”. Així ho ha posat en relleu la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, a Vinaròs, municipi que es converteix a partir de hui en l'epicentre de la gastronomia de la província amb motiu del II Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor.

La Diputació de València abre mañana el plazo de solicitud de las ayudas para impulsar el turismo en los municipios en riesgo de despoblación

Los municipios en riesgo de despoblación de la provincia de Valencia pueden desde este viernes solicitar las ayudas que concede la Diputació de València para el impulso del turismo en zonas despobladas. La corporación provincial ha publicado en el Boletín Oficial de la Provincia (BOP) la convocatoria de subvenciones 2023 del Centro de Turismo de la corporación destinadas a municipios con riesgo de despoblación alto o muy alto y elevada ruralidad de la provincia, que cuenta con un presupuesto total de 352.902 euros.

La Diputació de Castelló destinarà més d'un milió d'euros per a continuar millorant les instal·lacions hídriques de la província

“Des de la Diputació de Castelló continuem treballant per a complir el compromís d'este govern provincial de garantir els recursos hídrics a la ciutadania de tota la província”. Així s'ha referit la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, després d'informar de l'aprovació de més d'un milió d'euros per a continuar millorant les instal·lacions hídriques de la província.

Suscribirse a Diputación