Pasar al contenido principal

Els treballs municipals per reparar camins rurals a València arriben a Campanar

Els treballs del Consell Agrari Municipal per reparar diversos camins rurals “en resposta a la reivindicació històrica d’agricultors i agricultores valencianes han arribat esta setmana a l’horta productiva del barri de Campanar”, més concretament al Camí del Molí dels Pobres, en un tram de més de mig quilòmetre que unix el carrer del Pare Barranco i la Partida de Dalt.

El precio medio de la tierra subió el pasado año en la Comunitat Valenciana un 0,9%

El precio medio de la tierra para uso agrario en la Comunitat Valenciana aumentó en 2020 en 173 €/ha, desde los 19.075 €/ha de 2019 hasta los 19.249 €/ha del pasado año, lo que supone un aumento del 0,9%. El precio medio de la tierra en territorio valenciano es de los más altos de España, solo superado por Canarias (79.001 €/ha), Balears (20.272 €/ha), Andalucía (19.842 €/ha) y Murcia (19.433 €/ha).

L’Ajuntament de València aborda els treballs de manteniment de diversos camins rurals

L’Ajuntament de València està desenvolupant els treballs necessaris per al manteniment en condicions òptimes de diversos trams de camins rurals en punts diferents de la ciutat. Les intervencions s’estan duent a terme durant tot el cap de setmana i comporten una inversió total de 70.163,06 euros per condicionar camins rurals en diversos punts del terme municipal de València. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha comprovat in situ l’inici dels treballs en la zona de Castellar-l’Oliveral.

El Consell Agrari de València repara els camins rurals de la marjal entre Pinedo i el Saler

El Consell Agrari Municipal (CAM) de València ha iniciat els treballs per reparar els camins rurals de la marjal en la zona situada entre els pobles de Pinedo i el Saler. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i vicepresident del CAM, Alejandro Ramon, ha subratllat que esta iniciativa respon a una reivindicació històrica dels agricultors i agricultores valencians i ha posat en valor la coordinació amb la Comunitat de Regants del Túria.

Suscribirse a Estructuras Agrarias