Pasar al contenido principal

La Diputación de Alicante invertirá 2 millones de euros en la mejora de los caminos de los pequeños municipios

La Diputación de Alicante ha puesto en marcha un año más la convocatoria de ayudas a ayuntamientos y entidades locales menores de hasta 5.000 habitantes de la provincia para la realización de inversiones en caminos y viales de titularidad municipal con el objetivo de mejorar su estado y seguridad. El presupuesto global será de 2 millones de euros y cada municipio sólo podrá presentar una solicitud y la cantidad máxima subvencionable para cada obra será de 40.000 euros.

L'Ajuntament de Castelló reforçarà l'organigrama de la Brigada Rural per a millorar la conservació del terme municipal

L'Ajuntament de Castelló reforçarà el personal del servei de les Brigades Rurals Municipals i cobrirà en les pròximes dates dues places d'oficial per a potenciar la conservació i la cura del terme municipal. La corporació ha convocat dos processos de millora interna per a promoció de personal municipal amb l'objectiu de modernitzar i incorporar una mirada més sostenible en la gestió dels camins rurals i les séquies públiques.

L’Ajuntament de València conclou la reparació i adequació de quatre camins rurals en Campanar i Castellar-l’Oliveral

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València i vicepresident del Consell Agrari Municipal, Alejandro Ramon, ha fet “una valoració molt positiva” de les intervencions en quatre camins rurals de la ciutat de València, concretament als espais productius de l’horta de Campanar i de Castellar-l’Oliveral, per reparar-los i adequar-los a l’activitat diària dels agricultors i agricultores que treballen en eixes zones.

El Consell Agrari Municipal de València estudia el tancament al pas de vehicles d'alguns camins rurals de titularitat municipal

El Consell Agrari Municipal estudia el tancament al pas de vehicles d'alguns camins rurals de titularitat municipal, que formen part del sistema viari de la ciutat i que fins ara estan oberts al trànsit. Es tracta d'una iniciativa proposada des de diferents associacions de veïns dels pobles i zones rurals de la ciutat, dirigides a evitar els furts de producció agrícola en uns casos, o l'abocament d'enderrocs incontrolats en uns altres mitjançant l’ús de portes.

L'Ajuntament de Sant Jordi netejarà tots els camins del terme municipal per a millorar la seguretat i evitar incendis

L'Ajuntament de Sant Jordi ja ha posat en marxa la maquinària per a netejar tots els camins rurals del municipi amb l'objectiu tant de millorar la seguretat viària en aquests, com per a previndre el risc d'incendis. D'aquesta manera, a través de les brigades Emergeix i de la Taula del Sénia, es farà un intens treball durant almenys sis mesos per a deixar tots els vials del terme municipal en el millor estat.

Els treballs municipals per reparar camins rurals a València arriben a Campanar

Els treballs del Consell Agrari Municipal per reparar diversos camins rurals “en resposta a la reivindicació històrica d’agricultors i agricultores valencianes han arribat esta setmana a l’horta productiva del barri de Campanar”, més concretament al Camí del Molí dels Pobres, en un tram de més de mig quilòmetre que unix el carrer del Pare Barranco i la Partida de Dalt.

El precio medio de la tierra subió el pasado año en la Comunitat Valenciana un 0,9%

El precio medio de la tierra para uso agrario en la Comunitat Valenciana aumentó en 2020 en 173 €/ha, desde los 19.075 €/ha de 2019 hasta los 19.249 €/ha del pasado año, lo que supone un aumento del 0,9%. El precio medio de la tierra en territorio valenciano es de los más altos de España, solo superado por Canarias (79.001 €/ha), Balears (20.272 €/ha), Andalucía (19.842 €/ha) y Murcia (19.433 €/ha).

L’Ajuntament de València aborda els treballs de manteniment de diversos camins rurals

L’Ajuntament de València està desenvolupant els treballs necessaris per al manteniment en condicions òptimes de diversos trams de camins rurals en punts diferents de la ciutat. Les intervencions s’estan duent a terme durant tot el cap de setmana i comporten una inversió total de 70.163,06 euros per condicionar camins rurals en diversos punts del terme municipal de València. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha comprovat in situ l’inici dels treballs en la zona de Castellar-l’Oliveral.

El Consell Agrari de València repara els camins rurals de la marjal entre Pinedo i el Saler

El Consell Agrari Municipal (CAM) de València ha iniciat els treballs per reparar els camins rurals de la marjal en la zona situada entre els pobles de Pinedo i el Saler. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i vicepresident del CAM, Alejandro Ramon, ha subratllat que esta iniciativa respon a una reivindicació històrica dels agricultors i agricultores valencians i ha posat en valor la coordinació amb la Comunitat de Regants del Túria.

Suscribirse a Estructuras Agrarias