Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló aposta per aplicar bonificacions fiscales a empreses i emprenedors de l'àmbit rural

El president del Diputació, José Martí, és partidari de l'aplicació de bonificacions fiscals a les empreses i emprenedors que actuen en l'àmbit rural per a facilitar la viabilitat dels seus projectes. Aquesta discriminació positiva permetrà atraure a professionals que desenvolupen el seu treball a través d'internet i l'obertura i consolidació de negocis vinculats a l'explotació de productes autòctons o el turisme rural.

El D*na Fòrum conclou amb la signatura d'un Decàleg sobre la preservació i posada en valor del sistema agroalimentari i gastronòmic de la Marina Alta

La Marina Alta continua amb el seu compromís de fer comarca i en el marc de la celebració del D*na Fòrum Gastronòmic s'ha donat a conéixer el Decàleg sobre la preservació i posada en valor del sistema agroalimentari i gastronòmic de la Marina Alta.

Aquest document plasma el compromís de treballar per la reconstrucció d'un sistema agroalimentari local que done suport a l'activitat gastronòmica amb l'objectiu de conformar un turisme de qualitat i afavorir la cohesió dels pobles i els seus ciutadans.

Suscribirse a En valencià