Pasar al contenido principal

El restaurant Xanglot guanya el premi al millor menú d'esta edició de Cuina Oberta

El restaurant Xanglot, ubicat en Ciutat Vella de València, ha guanyat el premi al millor menú de Cuina Oberta, el certamen que organitza l’Ajuntament de València a través de Visit Valencia i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Xanglot va presentar al concurs un plat de morella de vedella a la tempura amb salsa cítrica i garrofa. Al guardó s’han presentat 55 restaurants.

Castelló inicia una nova Comissió de Conservació de la Biodiversitat

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat aquest dimarts la nova Comissió de Conservació de la Biodiversitat, un organisme consultiu creat en el si del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat per acompanyar les polítiques d’ordenació del territori de l’Ajuntament. El departament de Fernando Navarro ha abordat l’objectiu d’elaborar una nova estratègia verda i de biodiversitat i reforçar la protecció dels ecosistemes de la ciutat, en la Marjaleria i el litoral entre altres punts.

 

L'Ajuntament de València valorarà els criteris nutricionals, socials, ambientals i educatius en els menjadors escolars municipals

L’Ajuntament de València modificarà progressivament els plecs de condicions que regeixen els contractes del servei de menjador escolar perquè es valoren altres criteris a banda del preu, evitant així que les licitacions a la baixa impedisquen subministrar una alimentació de qualitat als centres educatius i dificulten la participació de les xicotetes i mitjanes empreses.

Castelló activa la Comissió de Reactivació Agrària i reforça l'estratègia per a impulsar la producció i el consum de proximitat

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha activat aquest dilluns la nova Comissió de Reactivació Agrària del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat per a avançar en la transformació del sector agrari amb una mirada sostenible, amb formes de producció agroecològiques i canals curts de comercialització. Aquest òrgan, que integra a associacions i ens vinculats a l'agricultura de la ciutat, forma part de l'estratègia del Parc Agrari que desenvolupa el departament de Fernando Navarro.

Seguiment de la Ceratitis a 23 de novembre

Seguiment Ceratitis capitata:

Els nivells de mtd (mosca per trampa i dia) i risc tenen una escala relativa segons els valors de la zona representada en el mapa.

El mapes de risc s'han obtingut tenint en compe el nivell de plaga i la densitat de varietats primerenques.

Suscribirse a En valencià