Pasar al contenido principal

Mireia Mollà inaugura la primera de les sessions de 'La PAC a debat' que persegueix "valencianitzar" la PAC

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha inaugurat hui la Mesa de Producció Agrària, amb una primera sessió de 'La PAC a debat', un fòrum per a "valencianitzar" la Política Agrària Comunitària que la Conselleria ha volgut estrenar amb els i les representants de les organitzacions agrícoles i ramaderes. Continua així la consellera amb la seua agenda periòdica de reunions amb representants del sector agrícola per a coordinar, dissenyar i consensuar amb el sector les mesures necessàries per a atendre les demandes del camp.

El cartell de la XII Fira de la Cirera de La Salzadella estarà creat pel dissenyador Higinio Mateu

El cartell de la XII Fira de la Cirera de la Salazadella, que se celebrarà en aquesta localitat del Maestrat els dies 30 i 31 de maig, estarà creat per Higinio Mateu, dissenyador castellonenc d'alta costura. 

Els seus dissenys es passegen per les millors passarel·les d'Espanya i enguany es comptarà amb el seu art per a representar la fira.

Gaudir dels cirerers en flor

Quan falten pocs dies perquè comence la primavera, ja es poden veure les primeres flors dels cirerers de les zones més primerenques d’aquesta localitat productora de cireres.

Avís de tractament contra la vespeta de l'ametler en la Marina Alta

Comencen a detectar-se les primeres eixides d'adults de la vespeta en ametles afectades de la campanya passada a la comarca de la Marina Alta. Després de detectar-se aquestes eixides ha de realitzar-se
un tractament amb algun dels plaguicides permesos en les condicions que
indica l'etiqueta corresponent:

- Lambda cihalotrin: 10%, 2,5% o 1,5%.
- Spirotetramat: 10%.

El tractament ha de fer-se transcorreguts 3-5 dies des de les primeres eixides.

Suscribirse a En valencià