Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló posa en marxa en Pla de Digitalització per a empreses, autònoms i cooperatives

La Diputació de Castelló ha publicat les bases del Pla de Digitalització destinat a pimes, persones autònomes i cooperatives de la província. L’objectiu d’aquestes ajudes és incentivar i promoure la transformació digital del teixit empresarial de les comarques de Castelló mitjançant la incorporació de noves tecnologies que contribuïsquen a enfortir la seua competitivitat i productivitat, així com per a augmentar la seua capacitat de comercialització i de modernització d’estratègies de comunicació i venda.

L'agricultura ecològica s'introdueix en els centres escolars de la mà de CEACV en col·laboració amb els Centres de Formació del Professorat

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana desenvolupa cursos per a professorat amb coneixements i experiències pràctiques per al desenvolupament d'activitats d'educació ambiental

La directora general de Canvi Climàtic, Celsa Monrós, ha subratllat la importància d'incorporar en el currículum educatiu i en la formació del professorat els continguts, metodologies i models d'organització que contribuïsquen al desenvolupament de l'Agenda 2030, amb les especificitats de la Comunitat Valenciana.

Seguiment del poll roig de Califòrnia a 13 de maig

Seguiment poll roig de Califòrnia a 13 de maig 2021.

Es remeten els estadis del poll roig de Califòrnia d'aquesta setmana. Inclou els seguiments realitzats a Formentera del Segura, La Font d’Encarròs, Carlet i Museros.
 
La setmana vinent s'iniciaran els seguiments a la província de Castelló.

Resum: S'ha iniciat el seguiment del cicle del poll roig en el nord de la província de València.

A la província d'Alacant s'observa un equilibri entre formes immadures i adultes. A la província de València
s'observa un predomini de formes adultes.

El regidor de Transició Ecològica de Castelló exposa l'esborrany del Pla de Reactivació Agrària a l'alumnat del curs d'horticultura ecològica

El regidor de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha compartit aquest dijous l'esborrany del Pla de Reactivació Agrària amb els alumnes del curs de formació en horticultura ecològica, que impulsen la Regidoria i la Conselleria d'Agricultura per a ajudar a avançar al sector primari en un context de reactivació postpandèmia i propiciar un relleu generacional.

Diputació de Castelló obrirà una nova línia d'ajudes a organitzacions agrícoles i ramaderes, dotada de 125.000 euros

La Diputació de Castelló llançarà una nova línia d'ajudes valorades en 125.000 euros per a potenciar el sector primari i defensar els interessos dels ramaders i agricultors de la província de Castelló. El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s'ha reunit amb l'Associació de Ramaders de Boví de Carn de Castelló (Arbocas), que podrà optar a aquesta convocatòria presentant projectes de geolocalització d'animals i millores de fertilitat per a evitar pèrdues econòmiques i millorar la rendibilitat del sector boví.

Suscribirse a En valencià