Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de València dona un nou impuls a les activitats de la Capitalitat Verda Europea 2024

L'Ajuntament de València dona un nou impuls a les activitats de la Capitalitat Verda Europea de 2024 i per això hui s'ha reunit la comissió tècnica d’organització per a comprovar els avanços en la planificació i coordinació de tots els servicis municipals. A més, s'han fixat reunions periòdiques per a continuar impulsant este projecte que en 2024 convertirà València en centre de les polítiques mediambientals a Europa.

La consellera de Medi Ambient ofereix als pescadors de l'Albufera el suport del Consell perquè siguen inclosos en l'Institut Social de la Marina

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha traslladat als responsables de la Comunitat de Pescadors del Palmar de València el suport del Consell en la seua reivindicació de ser inclosos en l'Institut Social de la Marina, la qual cosa suposaria que tinguen les mateixes condicions que la resta d'acollits al Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors de la Mar.

La Policia Local de Burriana inicia la vigilància en la campanya de recol·lecció de cítrics

Un any més, i coincidint amb l'inici de la recol·lecció de la taronja, la Policia Local de Burriana ha iniciat la campanya de vigilància de recol·lecció citrícola en els camps agrícoles del terme municipal. Les tasques de vigilància dutes a terme per agents del cos de seguretat, en coordinació amb la Guarderia Rural, sobre les tasques de recol·lecció, transport i venda de cítrics, tenen un doble objectiu verificar el compliment de les diferents normes que regulen l'exercici d'estes activitats, i la prevenció de furts de cítrics.

Nules posa en marxa ja el nou servei de bàscula de camions per als llauradors

Els llauradors de Nules i voltants ja poden fer ús del nou servei de bàscula de camions que es troba a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Sant Josep ubicada a la zona hortofructícola d'este municipi de la Plana Baixa.

Aquesta setmana han finalitzat els treballs que van començar el passat mes de setembre, de fet aquest projecte s’ha posat en marxa com a conseqüència del tancament de la cooperativa Cítrics de Nules per a donar servei al sector citrícola local i comarcal, a més cal recordar que respon a una iniciativa de l’Associació de Llauradors de Nules.

La Diputació de València activarà un fons d’ajudes per a atendre els municipis afectats per l'incendi de Montitxelvo

La Diputació de València activarà un fons d’ajudes per a catàstrofes naturals amb el qual poder atendre als municipis afectats per l'incendi declarat dijous passat a Montitxelvo, i que ha arrasat més de 2.500 hectàrees a la Vall d'Albaida i la Safor. “El fons es posarà en marxa des de l'àrea de Cooperació una vegada l'incendi es done per extingit i es puga realitzar la valoració dels danys, tal com marquen els protocols d'actuació”, ha explicat la vicepresidenta primera i diputada de la Vall d’Albaida, Natalia Enguix.

Nules celebra este divendres una jornada sobre el tractament sostenible de l'aigua

“Soluciones verdes para el tratamiento de aguas subterráneas contaminadas para cumplir con los estándares de la directiva de aguas potables”, és el títol de la jornada Life Spot que se celebrarà divendres, 27 d’octubre, a Nules.
En aquesta jornada de divulgació del projecte europeu Life Spot que organitza l’Ajuntament de Nules juntament amb Facsa s’analitzarà la problemàtica de la contaminació de les aigües per nitrats i en la qual s’exposaran els avantatges d’aquest projecte, així com altres iniciatives relacionades.

La Diputació de Castelló destinarà més d'un milió d'euros per a continuar millorant les instal·lacions hídriques de la província

“Des de la Diputació de Castelló continuem treballant per a complir el compromís d'este govern provincial de garantir els recursos hídrics a la ciutadania de tota la província”. Així s'ha referit la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, després d'informar de l'aprovació de més d'un milió d'euros per a continuar millorant les instal·lacions hídriques de la província.

L'Ajuntament de València obri demà la convocatòria d'ajudes agràries per a mantindre el paisatge de l'horta

Els agricultors i agricultores professionals amb explotacions agràries en el municipi de València podran accedir a les subvencions per un import total de 80.000 euros que ha convocat l'Ajuntament amb l'objectiu de donar suport al manteniment del paisatge de l'horta en el municipi.

El termini per a presentar les sol·licituds s'obri demà dimecres, en haver-se publicat este dimarts en el BOP, Butlletí Oficial de la Província, i es prolongarà per un període de 20 dies hàbils.

Suscribirse a En valencià