Pasar al contenido principal

Huertos escolares como laboratorios para el aprendizaje

Luchar contra el cambio climático, promover alimentación saludable, fomentar la economía circular, conservar la biodiversidad…. los desafíos actuales pueden resultar abrumadores por su tamaño y difíciles de abordar sobre todo cuando hay que dirigirse a los más pequeños.

Presentada de forma oficial la Xarxa d'Horts Escolars de València

La jornada, en què ha participat la regidora d'Educació, Maite Ibáñez, i el regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramón, ha consistit a presentar oficialment la Xarxa d'Horts Escolars, el bloc i el logotip, en explicar l’experiència de l'hort de Benimaclet, en un intercanvi d'experiències i en la presentació davant la xarxa del llibre “Llavors pel futur”. Hi han assistit 38 centres educatius de la ciutat.

L'Ajuntament de València cedirà una parcel·la als horts urbans de Sociòpolis a FUNSACE

El regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha visitat este matí els horts urbans de Sociòpolis, a La Torre, juntament amb membres de la Fundació Salut i Cervell (FUNSACE). L'objectiu de la trobada, segons ha explicat el regidor, ha sigut l'oferiment a esta fundació d'una parcel·la per poder desenvolupar un projecte d'impacte social en afavorir l'ús d'un espai comunitari per persones amb diversitat funcional.

Castelló inicia un cicle de cursos d'horticultura i agroecologia dirigit als horts urbans

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat, en col·laboració de l'empresa Agritec-Enginyers, un cicle de cursos de formació en agroecologia i horticultura dirigits als horts urbans de la ciutat. Amb aquesta activitat, el departament que dirigeix Fernando Navarro reforça la implicació de la ciutadania en els horts comunitaris i posa en valor la producció de proximitat.

Suscribirse a Huertos sociales/ocio