Pasar al contenido principal

Fruit Attraction 2022 bate cifras récord y confirma a Madrid como capital mundial hortofrutícola

Del 4 al 6 de octubre, Madrid vuelve a convertirse en capital mundial hortofrutícola con la celebración de la 14ª edición de Fruit Attraction, la mayor cita internacional del sector, organizada por  IFEMA MADRID y FEPEX, que ha logrado en esta edición batir todos los récords con la participación de 1.800 empresas expositoras de 55 países, la previsión de asistencia de 90.000 profesionales de 130 países, y la ocupación de más de 58.000 metros cuadrados de superficie expositiva.

Fertiberia TECH acude por primera vez a Fruit Attraction con su gama de soluciones biotecnológicas como Tecnifol AntiOX, Neoforce e Impulse

Fertiberia TECH estará presente por primera vez en esta nueva edición de Fruit Attraction 2022, que se celebra en IFEMA del 4 al 6 de octubre, dentro del stand del Grupo Fertiberia, destacando por disponer del catálogo de productos con la más alta tecnología para la nutrición de los cultivos. Grupo Fertiberia está ubicado en el Pabellón 5 en el stand 5D07, donde participan sus diferentes filiales.

La Fireta del Camp d'Elx avança les dates de celebració i amplia el nombre d'expositors

La Fireta del Camp d’Elx avança la seua celebració als dies 14, 15 i 16 d’octubre i amplia el nombre d’expositors. Així ho ha anunciat el regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, que ha recordat que inicialment la cita estava prevista del 21 al 23. Això sí, ha destacat que els horaris i la ubicació al Passeig de l’Estació es mantenen, i que la decisió s’ha pres conjuntament amb la concessionària i les entitats participants.

Nules ja té un conte sobre la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola

Nules ja compta amb el seu primer conte dedicat a un dels esdeveniments més tradicionals que se celebren al municipi i que recentment es va declarar Festa d’Interès Turístic Autonòmic. Es tracta del conte “Com ha canviat la nostra fira” de l'autora Laura M. Pantaleón que es va presentar en la programació emmarcada en la LXXV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola que ha tingut lloc els dies del 15 al 18 de setembre.

Alcalà de Xivert recupera la Fira de la Tomata de Penjar, però no es vendrà producte pel descens de collita a la meitat

Alcalà de Xivert celebrarà els dies 8 i 9 d'octubre una nova edició de la Fira de la Tomata de Penjar, després del parèntesi de 2020 i 2021 motivat per la pandèmia. Els carrers del centre històric i la plaça de l'Església d'Alcalà tornaran a omplir-se de llocs de venda de productes de proximitat i artesanals i, durant tot el cap de setmana, se celebraran actes paral·lels.

Nules inaugura la LXXV edició de la seua Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola amb molts actes commemoratius fins diumenge pel 75 aniversari 

Nules ha inaugurat la LXXV edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola que estarà tot el cap de setmana amb la mirada posada, un any més, en el llaurador i el sector agrari. La mostra declarada d’Interés Turístic Autonòmic compleix enguany 75 anys i és una de les més destacades i importants de la Comunitat Valenciana i referent per al llaurador i els professionals dels sector citrícola.

Los insumos y los mercados internacionales centran la participación de CAAE en Fruit Attraction

La entidad de certificación líder en Europa acude a la feria profesional de frutas y hortalizas, que tendrá lugar en IFEMA Madrid del 4 al 6 de octubre, con un stand que compartirá con una docena de empresas ecológicas.

IFEMA Madrid acogerá una nueva edición de Fruit Attraction, la feria profesional de frutas y hortalizas en la que CAAE participará poniendo el acento en los insumos y los mercados internacionales.

El domingo 2 de octubre se celebran en Montanejos las III Jornadas de divulgación y difusión del queso artesano y la ganadería lechera valenciana

El domingo 2 de octubre, en el marco de la VII Feria del Queso Artesano de Montanejos (Alto Palancia), tendrán lugar las III Jornadas de divulgación y difusión del queso artesano y la ganadería lechera valenciana, promovidas por la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, el Ayuntamiento de
Montanejos y la Fundación de Turismo de Montanejos.

La Fireta del Camp d’Elx vuelve al Paseo de la Estación del 21 al 23 de octubre para poner en valor los productos y la oferta del medio rural

El Paseo de la Estación acogerá un año más la Fireta del Camp d’Elx a través de la cual se promocionará la gastronomía ilicitana durante los días 21, 22 y 23 de octubre. El concejal de Desarrollo Rural, Felip Sànchez, ha presentado esta cita ya consolidada en el municipio que llega a su undécima edición por un importe de 49.428 euros, la mayor financiación hasta la fecha.

L'Ajuntament de Castelló inclourà un calendari de varietats de temporada en la Fira de la Taronja 2022-2023 que comença a l'octubre

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha abordat en una reunió informativa amb persones productores la nova edició de la Fira de la Taronja, el mercat de venda directa que s'impulsa per a fer costat al sector primari local amb canals curts de comercialització i preus justos. El nou exercici començarà el 16 d'octubre en la plaça Fadrell i inclourà un calendari de varietats de temporada de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA).

Suscribirse a Ferias