Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló activa un canal de Telegram per a informar els ciutadans sobre la Unió Europea

La Diputació de Castelló ha habilitat un nou canal de comunicació a través de la plataforma de missatgeria Telegram per a informar sobre la Unió Europea. Així ho ha anunciat la vicepresidenta i diputada de l'Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, qui ha manifestat que “es tracta d'un nou canal de servici amb el qual continuem tractant de facilitar als veïns de la província l'accés a tota la informació sobre l'actualitat de la Unió Europea”.

Així mateix, la vicepresidenta primera ha destacat que l'objectiu és que els ciutadans de la província de Castelló “coneguen les oportunitats europees d'interés, així com esdeveniments i notícies sobre les accions desenvolupades pel Centre Oficial d'Informació Europea allotjat en la Diputació de Castelló, Europe Direct Castelló, per a crear més Europa des de la nostra província”.

Així doncs, es tracta d'una canal propi de la institució provincial a través del qual tots els castellonencs que s'unisquen rebran directament en el seu telèfon la informació relacionada amb els temes d'interés de la UE, d'una forma “ràpida, senzilla i còmoda”, ha assenyalat María Ángeles Pallarés.

Pel que, els ciutadans de la província de Castelló que així ho desitgen només han de descarregar-se l'aplicació i sumar-se al canal anomenat ED Castelló informa. Per a això es pot buscar directament esta denominació en l'aplicació o utilitzar el següent enllaç: https://t.me/EDCastello.

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló ha llançat un missatge a la ciutadania per a “animar a tots els castellonencs a unir-se al canal i estar informats sobre les últimes novetats i iniciatives europees”.