Pasar al contenido principal

La segona edició de l'Aperitiu del Penyagolosa torna el 14 d'octubre amb música i maridatges únics i locals

La festa de l’Aperitiu torna el dissabte 14 d’octubre amb una segona edició carregada de maridatges i festa per crear germanor al voltant del producte de Castelló. L’Aperitiu de Penyagolosa és la cita gastrofestiva que Atzeneta del Maestrat ha creat per reunir als amants del producte local al voltant d’una taula. Sortir a fer l’aperitiu al teu poble i tindre una festa muntada o pujar al poble a emplenar el rebost i acabar ballant. Les Escoles Velles es converteixen en un espai dinàmic i gastronòmic per compartir vermut i formatge al ritme de soul, funk, latin i jazz.

 

Otro fallecido con 78 años tras quedar atrapado con su tractor en Traiguera

Suma y sigue. Otro nuevo accidente mortal por vuelco de tractor en la Comunitat Valenciana y de nuevo se trata de una persona mayor.

Efectivos del Consorcio Provincial de Bomberos del parque del Baix Maestrat de Benicarló intervinieron ayer por la mañana en el rescate de un varón que estaba atrapado debajo de un tractor.

Sucedió en una finca agrícola en Traiguera, donde el vehículo tras volcar aplastó al hombre, que falleció como ha confirmado un médico de Atención Primaria.

El fallecido, con domicilio en Benicarló, tenía 78 años de edad.

 

 

L'Ajuntament de Castelló contracta 41 persones de l'atur agrari per a millorar els camins rurals

L'Ajuntament de Castelló ha posat en marxa el programa per al foment de l'ocupació agrària que ha permés contractar 41 persones a jornada completa durant un període de tres mesos. “Es tracta de desocupats del règim especial agrari que es dediquen a la neteja de séquies i camins rurals, un treball molt important, especialment, per als nostres agricultors”, explica l'edil d'Ocupació, Juan Carlos Redondo.

30 empresas castellonenses se reúnen para reivindicar una forma de negocio pensado en el bien común

Representantes de tres decenas de empresas de diferentes sectores económicos de la provincia de Castellón se han reunido para demostrar que otras formas de hacer negocios son posibles, y además imprescindibles para construir una economía más respetuosa con el entorno. En concreto, una manera que atienda no solo al lucro como finalidad única y última, a cualquier coste, de un proyecto empresarial. Sino también que tenga en cuenta el
retorno y respeto a la comunidad en la que se encuentra: el entorno humano y medioambiental.

Empresas de la provincia Castellón se reúnen para impulsar la Economía del Bien Común

Representantes de medio centenar de  empresas de la provincia de Castellón se han inscrito ya a las jornadas Cómo crear  empresas sanas, transparentes e innovadoras, que será el 3 de octubre, de 9 a 13h, en el hotel Voramar, de Benicasim. Este es el título con el que se promueve el  encuentro de empresas comprometidas con el modelo de la Economía del Bien  Común, un paradigma de gestión que tienen en cuenta el bienestar de la comunidad  como parte indispensable del balance de resultados. 

Conselleria d'Agricultura comença jornades formatives al nord de Castelló per a la prevenció i el control de la vespa asiàtica

La conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca inicia una sèrie de jornades formatives per a la prevenció i el control de la Vespa velutina o vespa asiàtica, una espècie inclosa en el Catàleg nacional d'espècies exòtiques invasores detectada recentment al nord de Castelló i que, en ser depredadora de l'abella, afecta la producció de mel.

Les xarrades s'orienten a professionals de l'agricultura i l'apicultura, i també estan obertes a personal d'ajuntaments de la zona i bombers, així com a funcionaris veterinaris i agents mediambientals i forestals.

Nules ha acollit hui un Congrés d'Agricultura Ecològica

Hui ha tingut lloc a Nules una jornada dedicada a “l’Agricultura Ecològica en Cítrics” que s’ha desenvolupat al centre social de la Caixa Rural Nules. De fet, l’acte inaugural ha estat presidit per l’alcalde de Nules, David García, el regidor d’Agricultura, César Estañol, la presidenta de Caixa Rural Nules, Marisol Ballester, i pel seu director, Pepe Estañol.

Així, aquest congrés ha estat organitzat per la Fundació Grupo Cajamar en col·laboració amb l’Ajuntament de Nules i Caixa Rural Nules i ha albergat a diferents professionals dels sector agrari.

La Diputació de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on uns altres no arriben

La Diputació Provincial de Castelló atén les demandes dels municipis més menuts amb convenis per a arribar on altres administracions no arriben.

La Diputació Provincial de Castelló continua atenent les demandes dels municipis de la província amb inversions amb l'objectiu de ser una administració àgil, pròxima, resolutiva i útil per a tots els castellonencs.

La Guardia Civil detiene a dos personas tras robar 15 toneladas de sandías en Cabanes

La Guardia Civil de Castellón ha detenido a dos varones de 52 y 36 años, como presuntos autores de un delito hurto de más de quince toneladas de productos frutícolas de sandias en Cabanes. La investigación tuvo su origen tras recibir a finales del mes de agosto del año en curso de una denuncia donde el perjudicado ponía en conocimiento de los guardias civiles la sustracción de más de 15 toneladas de sandias de fincas de su propiedad situadas en esta población de la Plana Alta.

La fira agrícola de Nules té una programació especialitzada que se celebra al Racó del Llaurador

La LXXVI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules es presenta com a referent de les fires del sector agrícola i citrícola de la província de Castelló. Amb una programació  que inclou, any enrere any, novetats que tenen com a finalitat renovar i modernitzar la fira. Davant açò, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “en aquest últims anys s’ha registrat un salt qualitatiu amb continguts importants per al sector agrícola que ha fet que es converteixca en un punt de trobada i un referent per al llaurador i el professional del sector”.

 

Suscribirse a Castellón