Pasar al contenido principal

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló activa el reforç de la plantilla de personal amb la publicació de la data d'examen de diverses convocatòries i l'addició de 4 places de bombers conductor

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló activa el reforç de la plantilla de personal amb la publicació de la data d'examen de diverses convocatòries i l'addició de 4 places de bomber conductor. 

El Butlletí Oficial de la Provincial (BOP) d'este dijous 13 de juny ha publicat la llista definitiva d'admesos així com la publicació del tribunal qualificador i la data del primer examen per a tres convocatòries d'ocupació pública per a formar part de la plantilla de personal del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. 

Montanejos acogerá el primer encuentro de alcaldes de Teruel y Castellón para defender políticas comunes de prevención de incendios

“El fuego no entiende de lindes”. Es el lema escogido por 35 pueblos de Castellón y Teruel con el objetivo de promover un frente común por la defensa del territorio y para prevenir los incendios forestales. Para certificar esta estrategia, la localidad castellonense de Montanejos acogerá este próximo sábado 15 de junio el primer encuentro de alcaldes de Teruel y Castellón para defender esas políticas conjuntas.

La Diputació de Castelló reforça la cultura de l'aigua des de les aules de la província

La Diputació Provincial de Castelló i Facsa, com a part del seu compromís amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient, s'unixen en la campanya anual de divulgació centrada en el Cicle Integral de l'Aigua.

Esta iniciativa, que ha estat en marxa des de 2004, té com a objectiu principal informar i conscienciar a la comunitat sobre la importància de la cura i la gestió responsable del recurs hídric.

La Confederación Hidrográfica del Júcar reconecta eficazmente la fauna piscícola en el río Palancia

La rampa para peces construida por la Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ), O.A., sobre el azud Fuente del Nano, ubicado sobre el lecho del río Palancia en el término municipal de Teresa (Castellón), funciona, y así lo han demostrado los resultados obtenidos durante el muestreo realizado para comprobar su eficacia. La franqueabilidad se ha situado en torno al 80% y confirma el buen rendimiento de una infraestructura que servirá como ejemplo para futuras actuaciones similares en el ámbito de la Demarcación Hidrográfica del Júcar.

Socis del club Castelló Ruta de Sabor viatgen a la Rioja Alabesa i coneixen les estratègies de promoció gastronòmica associades al turisme

Els socis del club Castelló Ruta de Sabor de la Diputació de Castelló han viatjat a la Rioja Alabesa per a conéixer les estratègies i objectius de promoció gastronòmica associades al turisme.

El vicepresident i responsable de l'àrea Turística, Andrés Martínez, ha ressaltat el valor d'este viatge d'aprenentatge, “una cita en la qual els professionals del sector, empreses i entitats han debatut sobre estratègies innovadores per a fomentar la col·laboració entre el sector turístic i gastronòmic”, ha comentat.

La Diputació de Castelló licita les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis adherits al Pla Resol

La Diputació Provincial de Castelló ha tret a licitació les primeres obres per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els municipis de la província adherits al Pla Resol.

La Plataforma de Contractació de l'Estat ha publicat la licitació de la Fase 1 d'este pla que contempla els projectes de 44 instal·lacions de fonts d'energia d'autoconsum en 34 municipis de la província de menys de 1.000 habitants.

Cooperativa de Atzeneta, Premi Cooperativas Agro-alimentarias de España 2024

La Cooperativa Agrícola Sant Bertomeu d'Atzeneta del Maestrat, ha rebut el premi Cooperativa de l'Any en la categoria de Desenvolupament Rural, dins de la novena edició dels Premis organitzats per Cooperativas Agro-alimentarias de España, i amb els quals es pretén difondre i comunicar els valors de les cooperatives espanyoles que, a vegades, passen desapercebuts per a la societat.

L'Ajuntament de Nules trau a licitació tres casetes del Mercat Municipal per a ampliar l'oferta gastronòmica

L’Ajuntament de Nules vol ampliar l’oferta gastronòmica del Mercat Municipal i ha tret la concessió de tres casetes de l’interior del Mercat Municipal per a desenvolupar diferents activitats comercials, en concret es tracta de les casetes 4, 10 i 11 que a hores d’ara es troben sense activitat.

“Amb aquesta licitació es vol que les casetes que estan buides puguen desenvolupar activitats comercials en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar ofertes a través de la
Plataforma de Contractació de l’Estat.

La Diputación de Castellón impulsa una campaña de concienciación ciudadana para evitar que los residuos plásticos lleguen al mar

La Diputación Provincial de Castellón ha presentado esta mañana la nueva campaña de concienciación ciudadana para evitar que los residuos plásticos lleguen al mar.

Bajo el título de ‘Reduce, Reutiliza, Recicla, por unos océanos sin plásticos de La Mar de Net’, la institución pretende “concienciar a la población castellonense a través del arte, permitiendo destacar un problema ambiental que involucra a toda la sociedad, como son los residuos plásticos que acaban en el mar”, ha explicado el diputado de Medio Natural, José María Andrés.

Suscribirse a Castellón