Pasar al contenido principal

El regidor de Transició Ecològica de Castelló exposa l'esborrany del Pla de Reactivació Agrària a l'alumnat del curs d'horticultura ecològica

El regidor de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, ha compartit aquest dijous l'esborrany del Pla de Reactivació Agrària amb els alumnes del curs de formació en horticultura ecològica, que impulsen la Regidoria i la Conselleria d'Agricultura per a ajudar a avançar al sector primari en un context de reactivació postpandèmia i propiciar un relleu generacional.

Diputació de Castelló obrirà una nova línia d'ajudes a organitzacions agrícoles i ramaderes, dotada de 125.000 euros

La Diputació de Castelló llançarà una nova línia d'ajudes valorades en 125.000 euros per a potenciar el sector primari i defensar els interessos dels ramaders i agricultors de la província de Castelló. El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s'ha reunit amb l'Associació de Ramaders de Boví de Carn de Castelló (Arbocas), que podrà optar a aquesta convocatòria presentant projectes de geolocalització d'animals i millores de fertilitat per a evitar pèrdues econòmiques i millorar la rendibilitat del sector boví.

Olis Cuquello presenta Diferent, el seu primer oli d'oliva verge extra ecològic

L'empresa de La Jana (Maestrat), Olis Cuquello, presenta aquest mes de maig el seu primer oli d'oliva verge extra ecològic, sota el nom de Diferent i amb un packaging dissenyat per Juan Carlos Palau amb una il·lustració feta expressament per l'il·lustrador Elías Taño. A diferència de la resta de referències del catàleg de la marca, que són olis d'oliva verge extra monovarietals de varietats tradicionals de la Jana i el Maestrat, Diferent és un cupatge de les varietats Llumet, Villalonga i Morrut de conreu ecològic i variarà cada any. 

Suscribirse a Castellón