Pasar al contenido principal

Mireia Mollà comparecerá en les Corts para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha registrado ya en les Corts Valencianes la solicitud, a petición propia, de comparecencia en la Comisión de Medio Ambiente de la Cámara valenciana, para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes.

Castelló involucra als escolars amb la campanya Eduquem en Verd en la conservació de l’entorn natural i en el consum saludable i de proximitat

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló impulsa una nova edició d'activitats extraescolars en la campanya de Eduquem en Verd per a involucrar als centres educatius en la conservació natural i en la importància d'un consum saludable i de proximitat. Els centres interessats poden inscriure's i sol·licitar informació en el correu electrònic transicioecologica@castello.es.

L'Ajuntament de Sant Jordi promociona les oliveres mil·lenàries i la pedra en sec en les Jornades de Patrimoni Europees

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha participat personalment aquest cap de setmana en les jornades de Patrimoni Europees 2021 amb l'objectiu de promocionar el patrimoni tant material com immaterial del poble. L'Ajuntament de Sant Jordi va organitzar, amb la col·laboració de la Mancomunitat Taula del Sénia, un recorregut pel terme municipal per a conéixer tant les oliveres mil·lenàries, així com les construccions de la pedra en sec, tan tradicionals al poble com en la resta de la comarca.

L'Ajuntament de Castelló impulsa una campanya de sensibilització per avançar en la protecció del Tossal Gros com a Paratge Municipal

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló, en col·laboració l'associació Cau de l'Art, encetarà els dies 6, 7 i 13 de novembre una campanya de sensibilització ciutadana envers la revalorització de la muntanya del Tossal Gros, amb l'objectiu d'iniciar un procés de participació que acabe amb la declaració d'este espai com Paratge Municipal. Ha organtizat estos tres dies rutes un itinerari circular, des de la Penyeta Roja cap a la Joquera-Tossal Gros.

La Diputació de Castelló i l’UJI avaluen l’inici dels programes ‘Talent Rural’ i 'Impuls Rural'

Els diputats de Desenvolupament Rural i Promoció Econòmica, Santi Pérez i Pau Ferrando, han mantingut una reunió amb la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez, per a fer seguiment i avaluar el desenvolupament dels programes formatius ‘Talent Rural’ i ‘Impuls Rural’, coorganitzats ambdós per la Diputació Provincial i l’UJI.

Castelló construeix aliances en el Pacte de Milà per enfortir amb experiències internacionals el Pla de Reactivació Agrària

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló està teixint aliances mitjançant el Protocol Internacional de Polítiques Alimentàries Urbanes del Pacte de Milà, signat en 2015 i que inclou a més de 200 ciutats de tot el món, una xarxa internacional per compartir polítiques que avancen en un sistema agroalimentari sostenible i saludable. La regidoria va compartir en el 7é Fòrum del Pacte celebrat a Barcelona experiències exitoses i fallides per propiciar el relleu generacional al camp, facilitar l'accés al sòl i garantir preus justos.

Suscribirse a Castellón