Pasar al contenido principal

Les I Jornades Olis de Diània formaran els productors de les comarques centrals

El divendres i dissabte 25 i 26 d’octubre es celebraran les primeres Jornades Formatives Olis de Diània destinades a xicotets productors i amants de l’oli d’oliva de les comarques centrals valencianes. Aquests emprenedors rurals i professionals relacionats amb aquest sector podran nodrir-se amb coneixements i crear sinèrgies que els ajuden a dinamitzar i donar a conéixer els seus productes de qualitat ‘premium’ -oli d’oliva verge extra-.

Nules crea un espai per a que els llauradors locals venguen el seus productes al Mercat Municipal

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova iniciativa amb la qual es pretén donar suport al llaurador local, de manera que aquells que ho demanen podran vendre els dimecres els seus productes al Mercat Municipal.

La Regidoria d’Agricultura vol crear així un espai per al llaurador local a l’interior del Mercat Municipal, “els dimecres són el dia de mercat ambulant al nostre poble i el que volem és facilitar al llaurador la venda de la seua collita donant-los un espai a l’interior del Mercat Municipal”, comenta el regidor, César Estañol.

El Consell aprova la creació de la Xarxa de Tertitoris Socialment Responsables

El Consell ha aprovat el decret de creació de la 'Xarxa de Territoris Socialment Responsables', a més de regular el procediment per a poder adherir-se a aquesta. S'entén per territori socialment responsable aquell espai on exerceixen competències les diferents administracions públiques, en el qual els principals actors o grups d'interés s'han coordinat per a construir conjuntament una visió de futur basada en l'anàlisi dels principals reptes socials, mediambientals, econòmics i ètics.

Les brigades forestals de la Diputació de València incrementen les hores de silvicultura per a previndre incendis

Les brigades forestals de la Diputació de València han représ, des de l'1 d'octubre, el pla de treball habitual per als mesos de tardor, hivern i primavera. Així, una vegada passat el període de màxim risc d'incendis forestals, els efectius de Divalterra dedicaran la totalitat de la seua jornada laboral habitual a la prevenció d'incendis forestals mitjançant treballs de silvicultura preventiva.

Gandia acull des de demà el VI Congrés Valencià d'Agricultura Ecològica

La Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica/Agroecologia (SEAE) organitza a Gandia (Campus de la UPV) demà dijous i divendres, en col·laboració amb el Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), l'ONG CERAI, l'associació Llavors d’açí, la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'empresa Fertinagro-Biotech, les XXVII Jornades Tècniques i VI Congrés Valencià d'Agricultura Ecològica per a abordar el paper de la “Agroecologia enfront del canvi climàtic i altres reptes del S.XXI“.  Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, FEADER i el Mi

Vinaròs s'adhereix a la Xarxa Gastroturística L'Exquisit Mediterrani

L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat aquest matí la seua sol·licitud a l'adhesió a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca 'L'exquisit Mediterrani'.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha visitat Vinaròs, on ha mantingut una trobada amb l'alcalde, Guillem Alsina, on el municipi s'ha sumat a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat.

Suscribirse a En valencià