Pasar al contenido principal

La IV Trobada de Territoris amb ajudes europees a projectes de desenvolupament rural abordarà experiències d’èxit que es puguen adaptar a la Comunitat Valenciana

El proper dijous 29 d’octubre al molí d’Alcosser de Planes es celebra la IV Trobada de Territoris LEADER de la Comunitat Valenciana que té com a objectiu conèixer de primera mà experiències d’èxit que s’han dut a terme en altres territoris per a intentar adaptar-los i executar-los en el territori valencià. En aquest sentit, es comptarà amb la participació de representants de tres Grups d’Acció Local de Catalunya, un d’Aragó i altre de la Federació Alacantina per al Desenvolupament i la Innovació Territorial.

Estudiantat i empreses de Talent Rural a Castelló valoren positivament les primeres setmanes del programa

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització a la Diputació de Castelló, Pau Ferrando, i la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I, Inmaculada Rodríguez, han visitat part de l’alumnat de Talent Rural per avaluar el transcurs dels primers vint dies d’aquest projecte pilot de pràctiques curriculars en empreses d’interior impulsat per ambdues institucions.

Mapes de risc de la Ceratitis a 21 d'octubre

Seguiment Ceratitis capitata:

Els nivells de mtd (mosca per trampa i dia) i risc tenen una escala relativa segons els valors de la zona representada en el mapa. El mapes de risc s'han obtingut tenint en compe el nivell de plaga, la densitata de varietats extraprimerenques i la densitat de varietats tardanes.

Suscribirse a En valencià