Pasar al contenido principal

Grups d'Acció Local Leader de Castelló i València impulsen l'economia circular de l'oliva al costat de les Universitats, Cooperatives i IVIA  

Conjuminar el coneixement, la investigació i la ciència al treball de camp i al territori rural per a estudiar l'aprofitament dels subproductes de la producció de l'oli d'oliva. Aquest model permet obrir oportunitats de futur al medi rural de la Comunitat Valenciana. Així es resumeix l'innovador projecte de cooperació que impulsen per primera vegada un total de set Grups d'Acció Local Leader de la Comunitat Valenciana sota el títol ‘Economia Circular de l'Oliva. Aprofitament de subproductes de la producció d'oli d'oliva’.

José Martí defensa Castelló com a seu del Congrés Europeu de Confraries Enogastronòmiques a partir de 2023 després de recollir a Verona el guardó per Castelló Ruta de Sabor

El president de la Diputació, José Martí, ha postulat hui a la província de Castelló com a seu del Congrés Europeu de Confraries Enogastronòmiques a partir de l'any 2023. L'anunci l'ha fet després de rebre hui a la ciutat italiana de Verona el premi Aurum Europa Excelence Enogastronomic que concedeix el Consell Europeu de Confraries Enogastronómicas a Castelló Ruta de Sabor, la marca impulsada per la Diputació i integrada per un conjunt d'aliments i sabors de la màxima qualitat elaborats i produïts en aquesta província.

 

Europe Direct Castelló trasllada les propostes dels agents socials i econòmics de l’interior a la Comissió Europea

El centre Europe Direct Castelló ha convocat a una vintena de representants del teixit socioeconòmic de l’interior de la província a la sessió Diàlegs Verds, una iniciativa de participació ciutadana emmarcada en la Conferència sobre el Futur d'Europa que té per objectiu contribuir des de l'àmbit local a la consecució dels objectius marcats en el Pacte Verd Europeu: una Europa Sostenible, Digital i Inclusiva, que no deixe a ningú darrere.

Suscribirse a En valencià