Pasar al contenido principal

Nombrosos camins rurals queden afectats per les pluges al Baix Maestrat

La presidenta en funcions de la Diputació Provincial, Patricia Puerta, s'ha posat en contacte al llarg del dia de hui amb els alcaldes i alcaldesses de les localitats més afectades per les fortes pluges que s'han registrat aquest matí en el nord de la província de Castelló. Puerta ha posat a la disposició dels ajuntaments els mitjans tècnics i humans de què disposa el Consorci Provincial de Bombers per a ajudar-los en la reparació dels danys causats per l'aigua. 

Cooperatives parlen de més d'un milió d'euros de pèrdues en la pruna de la Vall d'Albaida i proposen solucions

Cooperatives Agro-alimentàries ha remés a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica un informe en el qual xifra en més d'un milió d'euros les pèrdues acumulades en la present campanya pels productors de pruna associats a les cooperatives de la comarca de la Vall d'Albaida. Davant aquesta situació, el document recull també una sèrie de propostes d'actuació, encaminades a donar suport al sector i garantir la seua viabilitat futura i, en cas necessari, la seua capacitat de reconversió.

Seguiment del Poll roig a 14 d'agost

Seguiment del Poll roig de Califòrnia a 14 d'agost de 2019 que se situa en valors més baixos que la passada campanya per aquestes dates.

En la meitat nord de la Comunitat el percentatge de formes sensibles ja ha començat a descendir, per la qual cosa el moment òptim de tractament està finalitzant. La comparació de la integral tèrmica respecte a l'any 2018 així com a la mitjana dels últims 5 anys indica que en 2019 el cicle presenta valors inferiors en tots dos casos al llarg de tota la Comunitat.

Altea acull una reunió informativa de la Xylella

Altea ha acollit una reunió informativa sobre la Xylella fastidiosa a càrrec de Mateu Signes, representant dels llauradors de Tàrbena i que col·labora estretament amb la Conselleria d'Agricultura.

L’alcalde, Jaume Llinares, ha presidit este encontre de treball que ha comptat també amb la participació de representants de distints pobles.

Seguiment del Poll Roig de Califòrnia a 9 d'agost

Evolució poblacional del Poll Roig de California a 9 d'agost que continua sent inferior a les les mateixes dates de l'any passat. En la meitat sud de la Comunitat el percentatge de formes sensibles ja ha començat a descendir o es manté en valors molt similars, per la qual cosa el moment òptim de tractament està finalitzant. En la resta de la Comunitat el percentatge de formes sensibles s'ha incrementat, per la qual cosa es considera que el màxim s'ha aconseguit o s'aconseguirà en els pròxims dies.

Suscribirse a En valencià