Pasar al contenido principal

Diputació de Castelló posa en valor cinc arbres monumentals de la província amb la instal·lació de panells informatius

La diputada de Medi Natural, María Jiménez, ha fet hui entrega de cinc panells informatius que ajudaran a conéixer la història i les característiques de cinc arbres monumentals i mil·lenaris de la província de Castelló. En concret, es tracten d’exemplars arboris localitzats a Llucena, Villahermosa del Río, Cortes de Arenoso, Aín i Vilafamés.

La Diputación de Alicante ayuda a los ayuntamientos a mejorar y proteger sus terrenos y masas forestales

La Diputación de Alicante ha abierto el plazo de presentación de solicitudes al plan para la redacción de proyectos de mejora en masas y terrenos forestales municipales de interés paisajístico y ambiental. Todos los ayuntamientos y entidades locales de la provincia que cuenten con montes o espacios de estas características de más de cuatro hectáreas de superficie ya pueden acogerse a esta convocatoria, que finalizará el próximo 8 de julio.

Diputació de Castelló aprova les bases de les ajudes per a la redacció de plans de prevenció d'incendis en pobles de menys de 1.000 habitants

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat les bases reguladores per a la concessió d'ajudes a la redacció de plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) en ajuntaments de menys de 1.000 habitants, per a les quals ha habilitat una partida pressupostària de 100.000 euros. L'accés serà pel procediment de concurrència competitiva i la quantia oscil·larà entre 2.000 i 8.000 euros, segons la superfície forestal de cada terme municipal. S'estima que el nombre de municipis beneficiaris serà d'al voltant de 20.

La Diputación de Castelló defiende la integración de las plantas de purines en un modelo provincial de economía circular

El diputado provincial de Ciclo Integral del agua, Renovables, Residuos y Reciclaje, Ignasi Garcia, ha participado esta mañana junto con el director general de Calidad y Educación Ambiental de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer, en la apertura del seminario telemático ‘Economía circular: la gestión global de alperujos’ organizado por la Federación de Cooperativas Agroalimentarias de la Comunidad Valenciana.

La Diputació de Castelló i l’UJI impulsaran un programa per fomentar les pràctiques en l’entorn rural

La Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I aposten pel foment de l’entorn rural a través del programa «Talent rural» que es pretén posar en marxa al llarg d’aquest any 2020 i que permetrà la realització de pràctiques formatives a partir de setembre per part de l’estudiantat universitari en empreses i entitats ubicades en poblacions de la província de Castelló menors de 3.000 habitants.

Diputació de Castelló donarà subvencions per a crear botigues multiservei en pobles de menys de 200 habitants

Demà dimarts la Junta de Govern de la Diputació de Castelló aprovarà les bases per les quals es regirà la concessió de subvencions a municipis de la província de menys de 200 habitants per a la creació de botigues multiservei, la partida pressupostària de les quals ascendeix a 120.000 euros. La quantitat màxima subvencionable per municipi serà de 12.000 euros. Podran accedir a aquestes ajudes els 44 pobles que segons el Padró Municipal publicat per l'Institut Nacional d'Estadística a data d'1 de gener de 2019 comptaven amb menys de 200 persones censades.

Suscribirse a Diputación