Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló injecta 205.000 euros addicionals al Pla Provincial contra els Mosquits per a cobrir nous tractaments aeris

El ple de la Diputació ha aprovat hui per unanimitat la proposta de l'equip de govern que conformen PSPV-PSOE i Compromís de reservar 205.000 euros en previsió que al llarg de l'any puga ser necessària la realització de més vols dels dos inicialment previstos per al tractament aeri contra la plaga de mosquits que tants problemes està causant entre els llauradors i ciutadans.

Torreblanca es proveïrà d'aigua procedent de la dessaladora de Cabanes-Oropesa

El president de la Diputació, José Martí, ha qualificat de «molt bona notícia» que Torreblanca vaja a proveir-se pròximament d'aigua procedent de la dessaladora de Cabanes-Oropesa. Així ho ha manifestat al final de la reunió que ha mantingut en les instal·lacions d'aquesta infraestructura hídrica amb el president d'Aigües de les Conques del Mediterrani (ACUAMED), Javier Baratech; representants del Govern d'Espanya i de la Generalitat Valenciana; i les alcaldesses de Cabanes, Benicàssim, Orpesa i Torreblanca, Virgínia Martí, Susana Marqués, Araceli De Moya i Sefa Tena.

La Diputació de Castelló recolza a les cooperatives cítricoles en la lluita contra el cotonet elevant a 100.000 euros les ajudes, el doble que en l'exercici anterior

La Diputació de Castelló ha duplicat la partida pressupostària destinada a les cooperatives citrícoles de la província, invertint així un total de 100.000 euros amb l'objectiu de combatre al cotonet que tan lesiu resulta per a la citricultura castellonenca mitjançant el manteniment i la construcció de xicotetes instal·lacions d'insectaris.

La Diputació estrena la ‘Primavera Gastronòmica’ amb la finalitat de promocionar la riquesa culinària de Castelló

La Diputació de Castelló obri una nova plataforma de suport a la gastronomia provincial amb l'organització de la ‘Primavera Gastronòmica’ de Castelló Ruta de Sabor. En aquesta primera edició, que tindrà lloc fins al 19 de juny, participen 30 locals associats a la marca gastroturística de la Diputació i està protagonitza-da per propostes innovadores en les quals prevalen el producte de quilòmetre zero. Els preus s'adapten a totes les butxaques a través d'una oferta molt variada de menús que oscil·len entre els 25 i 50 euros.

La Diputació de València augmenta en un 41% el pressupost de l’estratègia Reacciona 2022 per combatre el canvi climàtic

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, amb la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha presentat la tercera edició de l’estratègia Reacciona 2022, les ajudes que entrega l'àrea de Medi Ambient de la Diputació per a acompanyar als ajuntaments de la província en la lluita contra la crisi climàtica a través de la mitigació, l’adaptació i l’educació ambiental.

Move Up! Emprén amb èxit afronta la seua sèptima edició després d’impulsar a 150 emprenedores en 37 municipis de Castelló

La Diputació de Castelló ha acollit hui l'acte de presentació de la sisena edició del programa d'emprenedoria 'Move Up! Emprén amb èxit', a través del qual la institució provincial i el CEEI Castelló impulsen els projectes de persones emprenedores i joves empreses mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i desenvolupament de noves idees de negoci.

L'UJI i la Diputació de Castelló continuen l’aposta pel foment de l’entorn rural amb la renovació del programa Impuls Rural

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló han acordat renovar «Impuls Rural», el programa de pràctiques formatives en entitats locals de la província adreçat a l’estudiantat de la universitat pública de Castelló. La renovació es formalitzarà pròximament amb la subscripció del conveni de col·laboració pel qual la corporació provincial assumirà amb 40.000 euros el cost de la iniciativa.

La Diputación de Alicante destina más de un millón de euros para ayudar a los ayuntamientos en la gestión de sus residuos

La Diputación de Alicante invertirá este año más de un millón de euros para ayudar a los municipios de la provincia a sufragar los costes de recogida y transporte de sus residuos sólidos urbanos.

La convocatoria, cuyo plazo de presentación de solicitudes ya está abierto y finaliza el próximo martes 19 de abril, contempla tres líneas de subvención: una dirigida a mancomunidades, otra para localidades de menos de 4.000 habitantes que no estén mancomunadas y una última destinada a aquellas poblaciones que integran el Consorcio del Plan Zonal de Residuos 11 - Área de Gestión A6.

La Diputació de Castelló presenta el seu projecte d’agrocompost en la Fira d’Agromoció de Vinaròs

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, va visitar ahir la Fira d'Agromoció de Vinaròs on s'ha realitzat una presentació del projecte d'agrocompostatge de la Diputació de Castelló amb col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández.

Acompanyat per la regidora de Comerç, Festes i Joventut de Vinaròs, Paula Cerdà, el diputat ha destacat l'aposta de l'ens supramunicipal "per convertir els residus agrícoles en un compost de qualitat, per l'economia circular i el respecte al medi ambient".

Suscribirse a Diputación