Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló actuarà com a altaveu dels municipis de Els Ports afectats per la línia de Molt Alta Tensió (MAT) de Forestalia

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s'han reunit hui en La Mata amb els alcaldes de les poblacions que resultarien afectades per la hipotètica construcció de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) dels parcs eòlics del Maestrazgo de Terol promoguda per l'empresa privada Forestalia "amb la intenció d'escoltar les seues inquietuds i preocupacions i traslladar-les a les instàncies oportunes perquè siguen tingudes en compte".

La Comisión Provincial del Agua de la Diputación de Alicante logra la unidad en la defensa del trasvase Tajo-Segura

La Comisión Provincial del Agua de la Diputación de Alicante ha conseguido trasladar esta mañana el mensaje de unidad de la provincia, “más allá de ideologías y colores políticos”, en la defensa del trasvase Tajo-Segura ante los recortes impulsados por el Gobierno de España. Comunidades de regantes, asociaciones de agricultores, alcaldes, grupos políticos y expertos académicos han destacado “la unidad de acción y criterio” alcanzada en la provincia, así como la importancia de “ir todos juntos” para defender el territorio.  

Bomberos y brigadas forestales de la Diputación de Valencia colaboran en una quema controlada en San Antonio de Requena

Las Brigadas Forestales de Divalterra, junto a efectivos del Consorcio de Bomberos de Valencia y unidades de Bomberos Forestales de la Generalitat, han llevado a cabo quemas controladas en San Antonio de Requena, tras las peticiones de los agricultores locales.

Y es que la zona sufre una superpoblación de conejos que afecta a la agricultura, provocando importantes daños en los viñedos. Las quemas controladas se han realizado fundamentalmente en cultivos abandonados cercanos a los viñedos y, de esta manera, se ha logrado alejar a la población de conejos de la tierra cultivada.

La Diputació de Castelló aprova les bases d'una línia d'ajudes a les cooperatives de 50.000 euros per a combatre el cotonet amb insectaris

La Diputació de Castelló ha aprovat hui les bases d'ajudes per a la construcció d'insectaris destinats a combatre el cotonet, a les quals podran optar les cooperatives de la província pel procediment de concurrència competitiva. Segons ha explicat el president, José Martí, es tracta d'una línia que s'obri per primera vegada, per a la qual s'ha previst una dotació econòmica de 50.000 euros. "Amb aquestes ajudes iniciem el trànsit per una nova senda que considerem molt interessant i que, si com esperem té un bon acolliment, potenciarem en el futur".

Suscribirse a Diputación