Pasar al contenido principal

Castelló obri aquest dissabte la Fira de la Taronja i anima a consumir 12 gallons de mandarina eixa nit

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló reforça el consum de producte local i de temporada i anima a consumir dotze gallons de mandarina en comptes de raïm en Any Nou. Per a això obrirà aquest dissabte 31 de desembre de manera excepcional la Fira de la Taronja per a fer costat a les productores i productors del terme municipal.

“Les dotze campanades es presenten com una oportunitat per a reforçar al cítric de Castelló consumint dotze gallons en comptes de raïm. És un nou hàbit que recolza al producte de proximitat i potència les sinergies entre consumidors i els nostres productors”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que ha subratllat que per aquest motiu enguany s'ha decidit obrir la Fira de la Taronja els dissabtes 24 i 31 de desembre per a evitar la seua interrupció i mantindre aquesta oferta en les festes nadalenques.

Les persones interessades a adquirir cítrics de la Fira de la Taronja podran fer-ho aquest dissabte 31 de desembre de 09.00 a 14.00 hores, en la seua ubicació habitual de la plaça Fadrell. El mercat de venda directa ofereix producte de temporada i proximitat, a preus justos tant per a les productores i productors com als consumidors.

Així, podran aconseguir producte de temporada i saludable per a rebre el nou any a través de dotze gallons de mandarina.

La Fira de la Taronja ja va obrir el dissabte 24 de desembre i va rebre una important afluència de visitants.

Castelló impulsa la Fira de la Taronja amb l'objectiu de fer costat al sector citrícola local a través canals curts de comercialització, reduir la petjada ecològica i impulsar hàbits d'alimentació de temporada i saludables.