Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de València dona un nou impuls a les activitats de la Capitalitat Verda Europea 2024

L'Ajuntament de València dona un nou impuls a les activitats de la Capitalitat Verda Europea de 2024 i per això hui s'ha reunit la comissió tècnica d’organització per a comprovar els avanços en la planificació i coordinació de tots els servicis municipals. A més, s'han fixat reunions periòdiques per a continuar impulsant este projecte que en 2024 convertirà València en centre de les polítiques mediambientals a Europa.

El Ayuntamiento de Valencia apuesta por la Tira de Contar de Mercavalencia e insiste en limitar los mercados de frutas y hortalizas que sean competencia de los municipales  

Una delegación del Ayuntamiento de València, compuesta por el concejal de Comercio y Mercados, Santiago Balllester, y el concejal del Ciclo Integral del Agua, Carlos Mundina, han visitado esta mañana Mercavalencia, acompañados del conseller de Agricultura, José Luis Aguirre.

Ballester ha explicado que el Ayuntamiento va trabajar “para que Mercavalencia siga siendo una referencia en el Mediterráneo, es el mercado mayorista de la ciudad y mueve más de 1.200 millones de euros al año. Vamos a ayudar para que continúe en crecimiento y sea uno de los más importantes de España”.

La Policia Local de Burriana inicia la vigilància en la campanya de recol·lecció de cítrics

Un any més, i coincidint amb l'inici de la recol·lecció de la taronja, la Policia Local de Burriana ha iniciat la campanya de vigilància de recol·lecció citrícola en els camps agrícoles del terme municipal. Les tasques de vigilància dutes a terme per agents del cos de seguretat, en coordinació amb la Guarderia Rural, sobre les tasques de recol·lecció, transport i venda de cítrics, tenen un doble objectiu verificar el compliment de les diferents normes que regulen l'exercici d'estes activitats, i la prevenció de furts de cítrics.

El Ayuntamiento de Enguera impulsa la creación de una comunidad energética

El Ayuntamiento de Enguera está impulsando proyectos de autoconsumo colectivo en el municipio, con el objetivo de aumentar el uso de la energía solar, más limpia y sostenible. Con esta medida el Ayuntamiento materializa su compromiso y apoyo local al comercio de la localidad.

Con el apoyo del Ayuntamiento se ha creado una comunidad energética para que los dos primeros proyectos de autoconsumo colectivo se dirijan al suministro de comercios y edificios municipales.

Nules posa en marxa ja el nou servei de bàscula de camions per als llauradors

Els llauradors de Nules i voltants ja poden fer ús del nou servei de bàscula de camions que es troba a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Sant Josep ubicada a la zona hortofructícola d'este municipi de la Plana Baixa.

Aquesta setmana han finalitzat els treballs que van començar el passat mes de setembre, de fet aquest projecte s’ha posat en marxa com a conseqüència del tancament de la cooperativa Cítrics de Nules per a donar servei al sector citrícola local i comarcal, a més cal recordar que respon a una iniciativa de l’Associació de Llauradors de Nules.

Nules celebra este divendres una jornada sobre el tractament sostenible de l'aigua

“Soluciones verdes para el tratamiento de aguas subterráneas contaminadas para cumplir con los estándares de la directiva de aguas potables”, és el títol de la jornada Life Spot que se celebrarà divendres, 27 d’octubre, a Nules.
En aquesta jornada de divulgació del projecte europeu Life Spot que organitza l’Ajuntament de Nules juntament amb Facsa s’analitzarà la problemàtica de la contaminació de les aigües per nitrats i en la qual s’exposaran els avantatges d’aquest projecte, així com altres iniciatives relacionades.

Más de 30.000 personas han acudido este año a la Fireta del Camp d’Elx

El Paseo de la Estación ha vuelto el centro neurálgico de la actividad a lo largo del fin de semana con la celebración de la Fireta del Camp d’Elx, una iniciativa de la concejalía de Agricultura y Agua del Ayuntamiento de Elche que quiere poner en valor las actividades, productos, costumbres, artesanía, cultivos y formas de vida en el campo de Elche a través de entidades y asociaciones del campo ilicitano.

L'Ajuntament de València obri demà la convocatòria d'ajudes agràries per a mantindre el paisatge de l'horta

Els agricultors i agricultores professionals amb explotacions agràries en el municipi de València podran accedir a les subvencions per un import total de 80.000 euros que ha convocat l'Ajuntament amb l'objectiu de donar suport al manteniment del paisatge de l'horta en el municipi.

El termini per a presentar les sol·licituds s'obri demà dimecres, en haver-se publicat este dimarts en el BOP, Butlletí Oficial de la Província, i es prolongarà per un període de 20 dies hàbils.

L'Olla de la Plana tornarà a ser protagonista de la taula aquest mes de novembre en els restaurants de Vila-real

L'olla de la Plana tornarà a ser protagonista de la taula aquest mes de novembre en els restaurants de Vila-real a través de les XIV Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana. Una cita impulsada des de la Regidoria de Comerç i Hostaleria al costat de l'Associació d'Hostaleria i Oci (Ashiovi) i l'Associació Gastronòmica de Vila-real i que continua apostant alt gràcies a la participació de xefs amb estrela Michelin que cuinaran les seues receptes d'olla en directe, a més del tradicional Concurs nacional en memòria de Pasqual Batalla.

L’Ajuntament d’Algemesí traurà ajudes per a combatre la negreta del caqui

L’Ajuntament d’Algemesí ha tret una línia d’ajudes municipals per a combatre la negreta també en el cultiu del caqui. Des de la regidoria d’Agricultura s’han recollit les diverses sensibilitats mostrades des del món del camp en el sentit d’actuar contra una plaga que, no sols afecta al cítric, sinó també al caqui, un cultiu que ha guanyat en importància a Algemesí.

Suscribirse a Ayuntamientos