Pasar al contenido principal

València distingix este divendres 14 llauradors exemplars en el Dia de l’Horta

En el marc del Dia de l’Horta, que se celebra el 5 de maig, l’Ajuntament, a través del Consell Agrari de València, lliurarà els reconeixements de Llaurador Exemplar ―un d’ells a títol pòstum― a 14 persones per la seua dedicació i treball en el camp. L’acte es desenvoluparà este divendres, a les 19.30 hores, a la Trilladora del Tocaio, al Palmar.

Nules ha celebrat un curs de formació d'usuaris professionals de productes fitosanitaris amb 30 persones participant 

Nules ha albergat un curs d’Usuari Professional de Productes Fitosanitaris nivell Qualificat enfocat a persones desocupades inscrites a les oficines de LABORA. S’han beneficiat d’aquest curs gratuït un total de 30 persones de Nules, Mascarell i la Vilavella.

S’han impartit classes teòric-pràctiques en les instal·lacions de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Nules, a més la formació ha comptat també amb sessions pràctiques que s’han desenvolupat en una finca d’explotació de cultius de propietat de l’Ajuntament de Nules.

Castelló celebra aquest dissabte el Dia de la Terra amb una activitat d'educació ambiental

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest dissabte 22 d'abril una activitat de “escape room” a l'Aula Natura del Pinar per a celebrar el Dia Mundial de la Terra. La jornada se celebra en el marc de la campanya d'educació ambiental Castelló és ecologia i tindrà el títol de “Salvem el planeta”. Posarà l'èmfasi en la conservació del medi ambient per a fer front al canvi climàtic.

Suscribirse a Ayuntamientos