Pasar al contenido principal

El projecte pilot de trituració de restes de poda a Alzira es convertix en una alternativa viable a la crema

L'Ajuntament d'Alzira i la Cooperativa agrícola Alzicoop valoren positivament els resultats obtinguts en el projecte pilot de cooperació "Prevenció d'incendis forestals en l'entorn agrícola del paratge natural municipal Murta i Casella". L'objectiu fonamental d'aquest projecte ha estat buscar alternatives viables a la crema, des del punt de vista tècnic i econòmic, per a la gestió de les restes de poda en les zones agrícoles pròximes al paratge i que presenten major risc per incendi forestal.

L'Ajuntament de Castelló col·labora amb la nova associació de la clemenules per ajudar a posar en valor el treball dels “nostres productors i productores”

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Transició Ecològica, s'ha adherit a la nova Associació per a la diferenciació i posada en valor de la qualitat de la Clemenules de la comarca de la Plana de Castelló, una entitat que aquest dijous ha formalitzat la seua constitució i que pretén aconseguir la figura de qualitat del principal cultiu de la zona i millorar la rendibilitat del sector primari.

LA UNIÓ proposa la creació d'un cens de terres abandonades a la localitat d'Oliva

LA UNIÓ de Llauradors ha presentat un escrit en el Consell Agrari d’Oliva per a la creació d’un cens de terres agrícoles abandonades que es troben a esta localitat de la Safor. L’objectiu d’aquesta iniciativa és realitzar un seguiment de la situació d’aquests camps i instar als propietaris perquè prenguen les mesures oportunes per evitar un descontrol de la proliferació de vegetació arvense i, en cas contrari, l’actuació de l’Ajuntament eliminant la vegetació i una sanció onerosa cap al propietari.

El Ple de l'Ajuntament de València demanarà la modernització de les infraestructures de reg de la Séquia Reial del Xúquer per millorar l'estat de l'Albufera

El pròxim Ple Municipal de l'Ajuntament de València abordarà el cabal ecològic que l’Albufera necessita mitjançant una moció que demanarà la modernització de les infraestructures de reg de la Séquia Reial del Xúquer. La intenció és que siga una declaració institucional que obtinga el suport de tots els grups municipals. 

Suscribirse a Ayuntamientos