Pasar al contenido principal

El Pacte Territorial Plana Alta Nord treballa en la constitució d'un consorci gestor i estudia la creació d'un banc de terres

El Consell Rector del Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació de la Plana Alta Nord, va celebrar ahir una reunió a Benlloc per a avançar en la creació d'un consorci gestor que puga gestionar amb major autonomia els fins del Pacte Territorial. La reunió s'ha centrat en la revisió i el debat dels estatuts proposats per la comissió constituïda per a la seua elaboració.

Més de 30 associacions de Borriol s'organitzen per coordinar accions contra la línia de Molt Alta Tensió

Coordinar esforços contra la línia de Molt Alta Tensió (MAT). Aquest ha estat l'objectiu de l'encontre celebrat ahir a Borriol on han participat 27 associacions d'àmbit veïnal, cultural, esportiu i ecologista de la població. La reunió, organitzada per l'associació cultural "La Botalària", ha comptat amb una alta participació del veïnat. Els col·lectius han presentat les seues propostes que tenen en comú l'objectiu d'informar i conscienciar dels efectes nefastos i irreversibles del traçat de la MAT al municipi.

L’Ajuntament de València posa en marxa una nova campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

L’Ajuntament de València, a través del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, ha posat en marxa un any més la campanya extraordinària per a la recollida de residus plàstics i mantes tèrmiques generats durant l’activitat agrícola. Amb esta finalitat s’han instal·lat contenidors en diversos punts de l’Horta, que estaran en funcionament fins el pròxim 31 d’octubre.

L'Ajuntament de Castelló impulsarà un pla de formació en agroecologia i comerç de proximitat per a ajudar a la reactivació agrària

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló està dissenyant un nou i ampli pla de formació en agroecologia i canals curts de comercialització per a ajudar a la reactivació agrària. Amb aquests cursos es pretén mobilitzar i formar al teixit productiu perquè s'enfronte als reptes de la transició ecològica i la recuperació postcovid i potenciar la producció i comerç de quilòmetre zero.

La Vall d'Uixó modernitzarà els seus regadius amb un projecte de la SEIASA per valor de 2,97 milions

El president de la SEIASA, Francisco Rodríguez Mulero, ha mantingut hui una primera reunió tècnica amb representants de la Comunitat General de Regants de la Vall d'Uixó en relació amb la modernització de regadius prevista pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). L'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, i el regidor d'Agricultura, Fernando Daròs, també han assistit a esta trobada de treball.

Suscribirse a Ayuntamientos