Pasar al contenido principal

Ajuntament de Gandia i DO València celebren este cap de setmana la I Fira del Vi

Els vins de la Denominació d'Origen València tornen a Gandia amb la I edició de la Fira del Vi, una iniciativa organitzada en col·laboració amb la Regidoria de Polítiques Econòmiques i Comerç, d'aquesta localitat de la Safor.

Una vintena de cellers adscrits a la DO València participen en aquesta mostra que arranca el 31 de gener fins al 2 de febrer, en el Mercat de la Plaça del Prado, un dels llocs més emblemàtics i de major afluència de la ciutat. La fira començarà el divendres a partir de les 11.00 hores i romandrà oberta fins al diumenge a les 14.00 hores.

Durant els dies de la fira, el públic tindrà l'oportunitat de degustar una àmplia gamma de vins en el showroom organitzat per la DO València, amb diversos cellers que els oferiran mitjançant la compra d'un tiquet.

Celler del Roure; Vicente Gandia; Polo Monleón; Bodegas Valsangiacomo; Anecoop Bodegas amb Bodegas Reymos i Bodega La Viña; Rafael Cambra; Bodegas Los Frailes; Bodegas Arráez; Bodegas Enguera; Clos de Lom; Coop. Sant Pere Moixent; Bodegas Angosto; Bodegas Nodus; La Baronia de Turís; Bodegas Vegamar, Bodegas El Villar, Bodegas Murviedro i Terra d’Art, són les empreses que donaran a conéixer els seus productes en aquest esdeveniment.

Amb l'objectiu de reforçar el consum dels vins oferits durant la mostra, quatre dels comerços especialitzats en vi més importants de Gandia s'han unit per a aquesta acció promocional i estaran presents en el showroom, per a vendre els diferents productes dels cellers participants.

A més, durant la celebració d'aquesta acció tindran lloc activitats complementàries entre les quals destaquen diversos tastos temàtics de la DO València:

Divendres 19.30 h: DO VALÈNCIA. “Varietats autòctones en vins blancs”
Dissabte 12.00 h: DO VALÈNCIA, “La singularitat dels vins mediterranis”
Diumenge 13.00 h: DO VALÈNCIA. “Varietats autòctones ens vins i negres" 

Cal ressaltar que la I Fira del Vi, se suma a l'anterior acció promocional de la Ruta del Maridatge organitzada per la DO València, a la fi de novembre, en aquesta localitat. “Amb la finalitat de donar a conéixer i incrementar la notorietat dels seus vins,es va crear aquest esdeveniment gastronòmic molt atractiu per al públic, en el qual van participar 30 dels locals de tapes més de moda de Gandia”, ha explicat el president de la DO València, Cosme Gutiérrez. “L'excel·lent acolliment que van tindre els nostres vins, ens ha animat a participar ara en aquesta fira i que esperem tinga molt d'èxit per a tots”, ha afegit.

Més info: https://firamercat.gandia.org/events/fira-del-vi/