Pasar al contenido principal

Picassent y Montserrat acogerán los primeros proyectos en España que plantean instalaciones fotovoltaicas en altura sobre campos cultivados

Transición Energética Solar (Tranesol), empresa centrada en el desarrollo de proyectos fotovoltaicos, y Sapiens Energía, cooperativa sin ánimo de lucro especializada en la creación y gestión de comunidades energéticas, se han aliado para promover los primeros proyectos agro-fotovoltaicos de España, que se gestionarán bajo la fórmula de comunidad energética. Este innovador modelo supone combinar cultivos agrícolas con paneles solares en altura, que se instalan sobre las plantaciones.

LA UNIÓ proposa la creació d'un cens de terres abandonades a la localitat d'Oliva

LA UNIÓ de Llauradors ha presentat un escrit en el Consell Agrari d’Oliva per a la creació d’un cens de terres agrícoles abandonades que es troben a esta localitat de la Safor. L’objectiu d’aquesta iniciativa és realitzar un seguiment de la situació d’aquests camps i instar als propietaris perquè prenguen les mesures oportunes per evitar un descontrol de la proliferació de vegetació arvense i, en cas contrari, l’actuació de l’Ajuntament eliminant la vegetació i una sanció onerosa cap al propietari.

El Ple de l'Ajuntament de València demanarà la modernització de les infraestructures de reg de la Séquia Reial del Xúquer per millorar l'estat de l'Albufera

El pròxim Ple Municipal de l'Ajuntament de València abordarà el cabal ecològic que l’Albufera necessita mitjançant una moció que demanarà la modernització de les infraestructures de reg de la Séquia Reial del Xúquer. La intenció és que siga una declaració institucional que obtinga el suport de tots els grups municipals. 

Suscribirse a Valencia