Pasar al contenido principal

Aviso de tratamiento a las viñas de Utiel-Requena

Polilla del racimo (Lobesia botrana): 2ª Generación

La curva de vuelo de la 2ª generación de la polilla del racimo ha presentado un incremento considerable de capturas de adultos en trampas, a partir de la última decena del mes de junio. En los primeros días de julio ya se observaron las primeras puestas sobre racimos, las cuales, han ido aumentando en los siguientes días.

Los vinos de la DO Valencia baten un nuevo récord con 53 sobresalientes en la Guía Peñín 2021

Los vinos de la DO Valencia han logrado un nuevo récord en las puntuaciones que otorga la prestigiosa Guía Peñín, en la que este año un total de 53 vinos  han obtenido la calificación de Sobresaliente (90-94 puntos), en la edición 2021.

En esta nueva publicación los vinos mejor valorados con una calificación de 93 puntos son el Casa Bosca 2018 tinto, de Rafael Cambra y el blanco dulce Sofía Noble 2015, de la bodega De Moya.

Avís de tractament per a les vinyes de les Terres dels Alforins

Cuc del raïm (Lobesia botrana): 2a Generació

L'inici del vol d'aquesta 2ª generació es va produir el dia 22 de juny i quatre dies més tard van començar a observar-se les primeres postes sobre raïms, en les parcel·les més primerenques d'aquesta zona vitícola.

S'observa una diferència d'aproximadament 7 dies entre les parcel·les situades en les zones més càlides (Moixent, Ontinyent, La Font) i les més tardanes, situades a Fontanars dels Alforins. En aquests moments predominen les postes de color groc, i fins i tot s'ha observat algun ou fet eclosió.

Unes obres de modernització de reg localitzat en la Ribera Altra permetran un estalvi d'aigua de fins a 3 hm³ a l'any

Les obres de modernització a reg localitzat en 1.463 hectàrees de regadiu de la Comunitat de Regants de Masalet a la Ribera Alta permetran un estalvi d'aigua de fins a 3 hm³ a l'any, informa la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

El projecte de transformació a reg per degoteig, que compta amb una inversió de la conselleria de 5,5 milions d'euros i es concentra principalment en les localitats de Carlet, l'Alcúdia i Guadassuar -totes elles a la comarca de la Ribera Alta - beneficiarà a un total de 2.400 regants.

Suscribirse a Valencia