Pasar al contenido principal

Consum amplia la seua tenda online a una dotzena de poblacions noves a la Safor

Consum continua ampliant la seua tenda online per la província de València i ara ha ampliat este servici a una dotzena de poblacions noves de la comarca de la Safor. Concretament, ha estés el seu e-commerce a Oliva, la Font d’en Carròs, Miramar, Piles, Beniarjó, Palma de Gandia, Ròtova, l’Alqueria de la Comtessa, Rafelcofer, Potries, Palmera i Marxuquera.

Els menús dels col·legis i escoles infantils de gestió municipal a València seran elaborats amb productes locals, frescos i sostenibles

Els menús dels col·legis i escoles infantils de gestió municipal a València seran elaborats amb productes locals, frescos i produïts de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Així es desprén del nou plec de condicions que determinarà la licitació d'este servici, que durant este curs ha atés a més de 1.000 xiquets i xiquetes (1.060 de 1.216 menors dels citats centres escolars de la ciutat).

La Mancomunitat del Camp de Túria arranca la campanya de suport a les seues cooperatives agrícoles

La Mancomunitat Camp de Túria continua realitzant accions que ajuden a la visibilització i creixement de diversos sectors de la comarca. Així, s’està treballant ja en la difusió per a donar suport de les diferents cooperatives que existeixen a la comarca.

En aquest sentit, cadascuna de les set cooperatives que desenvolupen la seua activitat en aquesta comarca seran protagonistes d’un vídeo que servirà per a difondre el treball que realitzen, així com mostrar les seues inquietuds i reptes als quals s’enfronta l’agricultura en aquests moments.

Ayora abre el plazo para proponer actividades en la Feria de la Miel que celebrará en octubre

Ayora celebrará su conocida feria del Primer Corte de la Miel del 7 al 9 de octubre, y el consistorio ya trabaja en la programación de actividades.

Para ello ha abierto un plazo hasta el 31 de julio para que cualquier interesado pueda proponer actividades a incorporar en el programa, desde charlas, visitas o actuaciones.

Desde la concejalía de Turismo se valorarán las propuestas para incorporarlas a uno de los eventos gastronómicos con más antigüedad de la Comunitat Valenciana, que en 2022 cumplirá su vigesimoprimer cumpleaños.

Deu bars-restaurants de tota la Comunitat Valenciana participen aquest divendres en el I Concurs del Cremaet de Xeraco

El Comité Organitzador del I Concurs del Cremaet FIESCREM 2022, format per experts del sector hostaler i els xics de ‘La Ruta dels Esmorzars’, ha donat a conéixer el nom dels deu restaurants que participaran aquest divendres, 27 de maig, a partir de les 11 hores en la zona del Quarter (platja de Xeraco), en les diferents categories del I Concurs del Cremaet 2022.

D’una banda, els bars restaurants que participaran en la categoria ‘Tradicional’ són:

València ja és oficialment una de les huit candidates a capital verda europea 2024

La Comissió Europea ha notificat a l’Ajuntament que València ja és oficialment candidata a ser capital verda de l’any 2024, una candidatura que es va aprovar en el Ple municipal del passat mes de febrer amb el vot de tots els grups municipals llevat de Vox. Ara, la Unió Europea ha comprovat que València compleix amb els requisits fixats i oficialitza la seua candidatura, juntament amb la d’altres set ciutats del continent. El pròxim mes de juliol coneixerem les ciutats finalistes i en octubre es coneixerà la capital guanyadora.

El Consell de l'Horta demana la declaració de zona catastròfica per a l'Horta després de l'episodi de pluges intenses del passat 3 de maig

El Consell de l'Horta de València (ChdV), adscrit a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha sol·licitat al ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació la declaració de zona catastròfica per a l'horta de València per l'episodi de pluges intenses i persistents que es van produir durant els primers dies del mes de maig.

El Consell renueva la colaboración con el Tribunal de las Aguas de València, el Rollet de Gràcia de Aldaia y con el Juzgado Privativo de Orihuela

El Consell ha aprobado la renovación de los convenios de colaboración entre la Conselleria de Participación, Transparencia, Cooperación y Calidad Democrática y el Tribunal de las Aguas de la Vega de València, la Comunidad de Regantes del Rollet de Gracia de l'Horta de Aldaia y el Juzgado Privativo de Aguas de Orihuela y Pueblos de su Marco.

El SAMU asiste a un hombre de 76 años herido tras volcar con su tractor en Vilamarxant

Un hombre de 76 años ha resultado herido hoy, sobre las 13 horas, tras volcar con su tractor en un camino de Vilamarxant (Camp de Túria). Sobre las 13 horas se ha alertado al CICU del vuelco de un tractor y posteriormente se ha movilizado una unidad del SAMU. 

El equipo médico del SAMU lo asistió por traumatismo en una pierna y síncope recuperado. Posteriormente fue trasladado hasta el hospital de Llíria en la ambulancia de soporte vital avanzado.

Cabe señalar que el pasado domingo falleció un hombre de 64 años tras volcar con su tractor en la localidad de Cofrentes.

Un hombre de 64 años fallece tras volcar con su tractor en Cofrentes

Un hombre de 64 años ha muerto al volcar con su tractor en Cofrentes, engrosando la larga lista de accidentes mortales ocurridos en la Comunitat Valenciana por esta circunstancia.

El Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU) ha indicado que los hechos sucedieron sobre las 23.00 del pasado domingo, cuando recibieron la alerta del vuelco de un vehículo en un camino de la localidad.

Hasta el lugar de los hechos se desplazaron una unidad de SVB y un médico de Atención Primaria, aunque el facultativo únicamente pudo confirmar el fallecimiento de la víctima.

LA UNIÓ demana que es declare l'Horta com a zona afectada greument per una emergència a causa de les pèrdues per la climatologia

LA UNIÓ de Llauradors ha sol·licitat al Consell de l'Horta, a través de la Conselleria d'Agricultura que és l'organisme del qual depén, que aprove iniciar els tràmits necessaris per a sol·licitar al Govern central, la declaració de zona afectada greument per una emergència de protecció civil a tota la comarca de l'Horta, a conseqüència de les pèrdues milionàries ocasionades per la climatologia dels últims mesos.

Suscribirse a Valencia