Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Sant Jordi promociona el seu patrimoni este dissabte amb unes jornades europees

L'Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat una jornada de promoció del patrimoni natural i material del poble este dissabte que ve 23 d'octubre. Aprofitant la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni 2021, ha convocat, amb la col·laboració de la Mancomunitat Taula del Sénia, un recorregut pel terme municipal per a conéixer tant les oliveres mil·lenàries, així com les construccions de la pedra en sec, tan tradicionals al poble com en la resta de la comarca.

Sota la denominació ‘Oliveres mil·lenàries, pedra seca i música’, l'Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat una ruta a peu de dues hores de duració, que eixirà des de la Plaça de l’Esglesia a les 16 hores i que permetrà a totes les persones que vulguen apuntar-se conéixer els millor del patrimoni natural i material del poble, alhora que gaudiran de la música tradicional i podran finalitzar la jornada degustant productes tradicionals de Sant Jordi i la comarca.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “hem aprofitat el paraigua de les jornades organitzades per la Unió Europea per a posar en valor tota la riquesa que té el nostre poble i que no sempre té el reconeixement que es mereix per no ser més conegut. A més de ser un motiu d'orgull, el nostre patrimoni també té potencial per a ser un reclam de cara a l'arribada de visitants i millorar les oportunitats econòmiques de Sant Jordi”.

Els interessats a participar han d'inscriure's directament a l'Ajuntament de Sant Jordi, telefonant al número 964499001 o a través dels enllaços en les webs de l'Ajuntament de Sant Jordi (ayuntamiento@santjordi.es) o de la Mancomunitat de la Taula del Senia (info@tauladelsenia.org). L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, aconsella a tots els interessats que s'inscriguen com més prompte millor perquè les places són limitades.