Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Sant Jordi arregla els camins rurals del poble danyats després de les pluges

L'Ajuntament de Sant Jordi ha començat aquesta mateixa setmana els treballs de neteja i adequació dels camins rurals danyats després dels últims episodis de pluges intenses. També està fent un treball específic en la zona del Bovalar, que presenta bastants desperfectes i que perjudiquen molts veïns del poble en els seus desplaçaments habituals.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “des de l'Ajuntament ens hem coordinat amb la Diputació a l'hora d'escometre aquests treballs i ser més ràpids i efectius. D'aquesta manera, entre tots dos hem aportat una desbrossadora i una retroescavadora per a reparar tots els camins que van danyar les aigües, especialment en les zones més afectades”.

Aquest treball és habitual durant diferents èpoques de l'any a Sant Jordi, encara que s'ha intensificat ara per a escometre tasques de reparació d'alguns camins, a més de procedir a la seua neteja. Es tracta d'una tasca permanent i que no té fi pel fet que el terme municipal de Sant Jordi és molt ampli i l'Ajuntament no té capacitat per si sol per a estar treballant contínuament en totes les zones. Per això ha esperat per a poder sumar el reforç de la Diputació de Castelló als seus propis mitjans materials i personals per a escometre aquest esforç especial per a reparar els danys causats per les intenses pluges del final de l'estiu i aquesta tardor.