Pasar al contenido principal

Economia Sostenible dona suport al caràcter internacional d’Iberflora i Eurobrico amb la invitació a 60 empreses importadores

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha inaugurat aquest dimarts els certàmens Iberflora, Eurobrico, Ecofira i Efiaqua que se celebren en Fira València.

Climent ha destacat la importància de reprendre el pols a l'activitat comercial a través dels diferents certàmens que alberga Fira València i que “representen un excel·lent oportunitat comercial per a les nostres empreses així com un aparador promocional davant empreses importadores d'altres mercats”.

En aquest sentit, el conseller Climent ha destacat el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible al caràcter internacional de la fira Internacional de Planta i Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardin Iberflora i de la fira internacional del Bricolatge Eurobrico amb una missió inversa integrada per 60 empreses importadores de 14 mercats.

“Volem facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes presents en aquests certàmens i per això mantenim la nostra aposta en el desenvolupament d'ambiciosos plans de compradors”, ha explicat.

En el cas de la fira Iberflora, la conselleria d'Economia Sostenible -a través de l’Ivace- ha organitzat una missió de compradors integrada per 45 empreses interessades a conéixer l'oferta en la 51 edició del certamen.

Les empreses convidades procedeixen principalment de mercats com Bèlgica, Colòmbia, República Txeca, Eslovènia, Dinamarca, França, Alemanya, Itàlia, Líban, el Marroc, Països Baixos, Portugal i el Regne Unit.

Aquesta missió de compradors forma part de les accions contemplades en el conveni de col·laboració entre l’Ivace i les Cambres de Comerç i és finançada al 50 % per l’Ivace i els fons europeus FEDER i organitzada en col·laboració amb Fira València i l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana, Asfplant.