Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Castelló reforça la neteja en una quinzena de camins rurals de cara a la Romeria de la Magdalena

L'Ajuntament de Castelló reforça les labors de conservació en els camins rurals del terme municipal i està duent a terme, a través de les Brigades Rurals Municipals, un operatiu de neteja per adequar el paisatge agrari de cara a la Romeria de la Magdalena, que tindrà lloc el diumenge 20 de març.

Els equips de les Brigades Rurals, adscrites a la Regidoria de Transició Ecològica, estan actuant en una quinzena de punts de la xarxa de camins i séquies rurals, així com a l'esplanada del paratge de la Magdalena, espais que albergaran la Romeria des de la capital de la Plana i el Grau.

“Aquests dies estan treballant les Brigades Rurals de l'Ajuntament de Castelló per a condicionar tot el terme de Castelló perquè lluïsca al màxim en la Romeria, el dia de l'any que més gent coneix el nostre paratge agrícola, una Romeria molt especial que arriba després de dos anys sense festes”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Entre altres llocs, el servei municipal va intervindre la setmana passada en el Camí de Molins, Vell de Barcelona, Vell de Canet, Senda de la Palla, Camí de l'Horta, Caminás, i en dos marges del ríu Sec. Aquesta setmana actua en el Camí Donació, esplanada de la Magdalena, Camí de les Villes, En Riera, Camí de Boira i Camí L'Algepsar.

La Brigada Rural s'encarrega de la cura i manteniment dels camins rurals i séquies del terme municipal. El seu camp d'actuació abasta 70 quilòmetres. La Regidoria de Transició Ecològica treballa a reforçar en aquesta legislatura la conservació i la cura de l'entorn rural del dins del seu full de ruta per a ajudar a la reactivació del sector primari i recuperació del cinturó agrari.