Pasar al contenido principal

La XI Ruta de la Tapa de Nules compta amb 14 locals participants  

Cafetería la Feliz, La Cordobesa, Bar 27 de octubre, Bar Miralles, La Nueva Coloma, Scude Restaurante, Los Arcos, Pollastre al Mercat, La Puerta del Sol, La Caixa Rural, Ca Samu, B&B, la Bodeguita de Macorina, i Guateque són els 14 locals gastronòmics que participen en la XI Ruta de la Tapa, i als quals es pot anar a degustar les tapes i còctels fins diumenge 2 de juny.

De fet, la Ruta de la Tapa presenta enguany, com a novetat destacable, que s’allarga un cap de setmana més de manera que té lloc tots els caps de setmana del mes de maig i el primer de juny, en concret va començar el passat
4 de maig i ha continuat aquest passat cap de setmana 18 i 19 de maig, i els dies 25 i 26 de maig, i 1 i 2 de juny.

Cal recordar que, l’horari que cada establiment participant estableix és el comprés en la franja horària d’11’00 a 15’00 hores i de 19’00 a 1’30 hores per a bars i restaurants, i fins a les 03’30 hores per als pubs; a més la tapa oferida haurà de ser sempre la que figura en el passaport; i el preu de la tapa, tant salada com dolça, i beguda és de 3,50 euros, mentre que el preu del còctel amb alcohol és de cinc euros i el de sense alcohol de quatre euros.

Al llarg d’aquests dies els clients tenen a la seua disposició, en els establiments participants, passaports en els quals poden segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donarà al públic participant.

Per a aspirar als premis els passaports hauran d’estar segellats per deu establiments diferents, i hauran de dipositar-se a l’urna habilitada a l’ajuntament abans del 8 de juny.

Cadascun dels participants pot votar les diferents categories com a ara Millor tapa salada, Millor tapa dolça, Millor còctel, i Millor tapa Clemenules. A més, cada establiment participant sortejarà un val descompte de 25 euros per a
consumir en el seu local.