Pasar al contenido principal

La titulació de Tècnic Forestal de l'Escola de Capatassos de Catarroja, amb llista d'espera per la gran demanda

L'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha celebrat l'obertura del curs escolar 2019-2020, amb la presència dels alumnes del primer curs dels diferents cicles formatius que s'imparteixen en aquest centre de la Diputació de València.

La nova diputada delegada de l'escola, Isabel García, ha sigut l'encarregada d'inaugurar el curs, que enguany tornarà a comptar amb més de 200 estudiants. Després de reunir-se amb l'equip directiu, ha volgut dirigir unes paraules a les i els alumnes que s'enfrontaven al seu primer dia de classe.

En el seu primer acte oficial com a diputada, Isabel García ha felicitat els estudiants “per la seua elecció, en un moment com l'actual, en el qual l'agricultura juga un paper fonamental per a afrontar nombrosos desafiaments a nivell global”. Així mateix, García ha incidit en “la necessària labor que s'està duent a terme en aquesta escola”, i ha oferit la seua ajuda “per a potenciar i millorar els diferents projectes del centre”.

Des de la direcció de l'escola han posat en valor el fet de mantindre el nombre d'alumnes per damunt dels 200 un any més, en espera d’un segon període de matriculació que tindrà lloc aquest mes de setembre. “Volem agrair la important obra social que realitza la Diputació”, ha declarat el seu director, Vital García-España.

La titulació més demandada és la de Tècnic Forestal, amb llista d'espera per a inscriure's

A l'Escola de Capatassos Agrícoles s'imparteixen dos cicles formatius de grau superior i dos cicles formatius de grau mitjà, tots de la branca agrària: Tècnic Mitjà d'Agroecologia, de Jardineria i Viverismo, Tècnic Superior de Gestió Forestal i Medi natural i de Paisatgisme i Medi rural. Enguany la titulació més demandada torna a ser la de Tècnic Forestal, que en aquests moments compta amb llista d'espera per a poder inscriure's en el present curs.