Pasar al contenido principal

La Mostra de Benlloc està d'aniversari

Aquest cap de setmana arriba la XX edició de la Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra. Una fira artesanal que aquest any té com a temàtica les flors i les plantes de la zona. A més de comptar amb tradicionals expositors amb productes artesanals, gastronomia i vi de la terra a la Plaça del Vi.

Un any més, Benlloc es plena de cultura, tradició, gastronomia i festa durant els dies 1 i 2,  una fira on hi haurà diferents activitats per a poder gaudir tots els membres de la família. Vins de la terra amb 13 cellers castellonencs, més de 50 expositors amb productes artesanals de tot el territori, actuacions musicals, tallers i jocs populars infantils. 

Abans de l’apertura de la Mostra a les 11:30 es realitzarà una marxa a cavall on es recorrerà el terme de Benlloc. 

En aquesta edició s’estrena un “Escape Benlloc” on es recorreran els carrers del poble buscant i resolent els enigmes alhora que descobreixes els seus racons més especials, el qual es podrà realitzar tant dissabte al matí com diumenge a la vesprada.

També comptarem amb animació infantil amb Sento el blusero el dissabte, un taller de manualitats per als més menuts i diversos tallers d’aromateràpia per als més grans. A més a més, durant el cap de setmana comptarem amb diferents actuacions con l’espectacle de Danses tradicionals amb el Grup Rabalaire i amb la Banda Amor a l’Art i seguidament el concert del grup Bandits, una banda de Ska&Rocksteady. D’altra banda, el diumenge comptarem amb el Concert d’Aljub que consta de cant i músiques tradicionals valencianes.

Durant els dos dies hi haurà paraetes gastronòmiques per a poder menjar i d’altra banda dinars populars els dos dies.

Benlloc us convida un any més a la seua fira tradicional i artesana els dies 1 i 2 d’abril, un cap de setmana per a gaudir amb família i amics. T’ho pedràs?

No oblideu que tota la informació està disponible a www.benlloc.es