Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló promociona l'oli d'oliva amb l'assistència d'empreses castellonenques a la World Olive Oil Exhibition que se celebra a Madrid

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha assistit hui a la X edició de la fira de l'oli World Olive Oil Exhibition (WOOE) que se celebra a Madrid. Es tracta d'una fira especialitzada en oli d'oliva verge, on les empreses castellonenques participen sota el paraigua de Castelló Ruta de Sabor. A la mateixa han assistit Artesanos Gil (Altura), Pobill Ecològics (Càlig) i Orgània Oleum Varona La Vella (Sant Mateu). Cal assenyalar que és el segon any consecutiu que la Diputació de Castelló participa en aquesta fira.

Pérez ha destacat el rellevant paper que està desenvolupant la Diputació de Castelló per a “ajudar i visibilitzar” el treball de les empreses productores i cooperatives d'oli de la província de Castelló. “Per part de la Diputació de Castelló, mantenim el nostre compromís per a difondre el treball dels productors i les cooperatives, perquè la gent els conega cada vegada més i conega de primera mà allò que fan”, ha afegit el diputat provincial.

Cal assenyalar que la World Olive Oil Exhibition és la major fira del món dedicada en exclusiva a l'oli d'oliva i constitueix un espai únic en el qual se citen fins a 47 països. És per això que, des de la Diputació de Castelló, l'assistència a aquesta fira es considera una gran oportunitat per a mostrar la qualitat dels olis que es produeixen a la província de Castelló. Una qualitat que, d'altra banda, s'està veient reconeguda amb els guardons obtinguts en diversos concursos.

Per a assistir a la fira, la institució provincial habilita un termini d'inscripcions que, posteriorment, són adjudicades.