Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló destaca la qualitat de la cirera de la Salzadella en la inauguració de la Fira després de dos anys d'aturada per la pandèmia

La diputada de Cultura, Ruth Sanz ha inaugurat aquest matí la Fira de la Cirera de la Salzadella, un esdeveniment ja consolidat a la nostra província que arriba ja a la seua dotzena edició.

Ruth Sanz, que ha excusat l'absència del president de la Diputació, José Martí, per motius familiars, ha destacat l'esforç del municipi, representat en aquest acte pel seu alcalde, Cristóbal Segarra, resta d'edils i reines de les festes, per «fer un pas més cap a la normalitat i tornar a gaudir, després de dos anys d'aturada, d'una fira reconeguda en tota la província i que posa en valor un producte de la qualitat de la cirera, que compta amb el reconeixement de Marca de Qualitat de la Comunitat Valenciana».

La diputada de Cultura també ha volgut destacar la presència en la inauguració de La Unió Musical de la Salzadella, «perquè sense vosaltres i vosaltres, sense la vostra música, tots els actes dels nostres pobles no serien el mateix».

La Fira de laCirera compta amb un complet programa d'actes, entre els quals destaquen els estands on es poden adquirir cireres fresques i productes derivats de la cirera, a més de productes artesanals i demostracions en viu de diferents oficis. Al costat d'això, actuacions musicals, teatre i visites turístiques guiades. Tota la informació es pot trobar en http://www.lasalzadella.es/portada/feria-de-la-cereza.