Pasar al contenido principal

Nules convoca un concurs per al cartell del 75 aniversari de la seua Fira Agrícola

L’Ajuntament de Nules ha convocat un concurs de disseny de cartells amb el qual es vol commemorar els 75 anys de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules que se celebra al mes de setembre, i que com a novetat enguany compta per primera vegada amb la declaració de Festa d’Interès Turístic Autonòmic.  

Així doncs, pel que fa al disseny, es busca que es ressalten aspectes relacionats amb la temàtica de la fira, és a dir, l’agricultura, la ramaderia i la maquinària agrícola. A més, com a requisit imprescindible s’han d’incloure de forma rellevant les inscripcions LXXV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules; la data de la seua celebració que és del 15 al 18 de setembre de 2022;  i també hi ha que fer referència al distintiu Festa d’Interès Turístic Autonòmic.

Les bases del concurs contemplen un sol premi de 600 euros per al cartell guanyador, de manera que el jurat tindrà en compte la qualitat artística, l’originalitat, el valor patrimonial i, especialment, la representació i la posada en valor dels 75 anys de trajectòria de la fira agrícola.

Amb tot, les persones interessades a  participar tenen fins el pròxim 24 de juliol per presentar els treballs i ho poden fer de forma física al registre d’entrada de l’ajuntament o per la seu electrònica. El nom de la persona autora del cartell guanyador es coneixerà el 25 de juliol i haurà estat decidit per un jurat presidit pel regidor d’Agricultura, César Estañol, i format per membres de la Comissió de la Fira, la tècnic municipal de Turisme, el tècnic municipal de Patrimoni i la tècnic municipal d’Agricultura.

“Com que és una edició molt especial hem volgut vincular més que mai els veïns de Nules amb aquest esdeveniment. Amb aquest concurs busquem incentivar la creativitat i l’art i, alhora, reconèixer i dignificar els valors que al llarg de 75 anys d’història han fet, a més, que aquesta fira siga considerada Festa d’Interès Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana”, ressalta el regidor d’Agricultura, César Estañol.