Pasar al contenido principal

Mercavalència aconsegueix la renovació del Certificat en Compliance penal

La certificadora EQA, després d'una exhaustiva auditoria, ha renovat la certificació de Mercavalència en la Norma UNE 19061:2017 sobre Sistemes de Gestió de Compliance Penal. Esta renovació acredita la consolidació dels protocols i les bones pràctiques de l'empresa en el compliment normatiu i la lluita contra la corrupció. Durant els últims anys s'han fixat mesures que permeten previndre, detectar i gestionar adequadament qualsevol conducta delictiva dins de la societat.

Carlos Galiana, president de Mercavalència assegura que esta certificació “és un reconeixement a l'esforç de totes les persones que formen Mercavalència per augmentar la seua cultura de compliment autoimposant-se els més alts estàndards de bon govern corporatiu, responsabilitat social i ètica empresarial.”

En paraules de Pep Yubero, gerent de Mercavalència “esta certificació i la seua renovació demostra la implicació i la professionalitat del personal de Mercavalència en temes de prevenció i gestió adequada de riscos. L'ètica de cada treballador i treballadora de Mercavalència forma el valor reputacional de la companyia.”

Mercavalència és la primera empresa del sector públic valencià certificada en Compliance Penal el que assegura la seua transparència i fort compromís amb la legalitat i les bones pràctiques per a aconseguir els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), en particular el ODS 16 i la meta 16.5 Reduir considerablement la corrupció i el suborn en totes les seues formes.