Pasar al contenido principal

La tercera edició de Biosfira d'Alzira se celebra del 17 al 19 de maig amb més de 60 expositors

L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant l’agència IDEA, ha presentat la tercera edició de Biosfira, la trobada per la sostenibilitat i respecte al medi ambient que tindrà lloc del 17 al 19 de maig. El Parc de l’Alquenència d’Alzira acollirà durant tot eixe cap de setmana més de 60 expositors, associacions, activitats i actuacions musicals.

Aquesta edició comptarà amb bioexpositors de tots els àmbits com agricultura, artesania, moda sostenible o salut amb mostra i venda directa de serveis i productes. L’espai de restauració estarà conformat per cerveses artesanals, vins i tot tipus de menjar vegà i vegetarià. També hi seran presents expositors de mobilitat i construcció sostenible, així com energies renovables i reciclatge. A més a més, s’hi ha habilitat un espai destinat a associacions, entitats i grups de consum.

Pel que fa a l’espai musical, aquest any hi comptarà amb les actuacions del grup de pop-rock Tardor, que presentarà el seu últim disc Patraix (Primavera d’Hivern, 2017), així com X-Fanekaes amb el seu “punk-folk d´arrel valencià”. Jazzmatiks, Black Spirit Melody, Jamaican Jazz Lovers i d’altres grups completaran la programació musical de Biosfira.

Els més menuts també tindran cabuda a la fira sostenible, ja que la secció Biopeques inclou tota una sèrie de tallers que giraran al voltant del reciclatge i l’ecologia com rutes en bici, disseny de samarretes sostenibles, construccions amb fang o sembra de llavors, entre d’altres. Tanmateix, els xiquets i xiquetes podran gaudir de diverses actuacions musicals.

Per altra banda, Biosfira organitza durant tot el cap de setmana un cicle de ponències que tractaran temes com la vida saludable, el medi ambient i nous projectes sostenibles. Aquesta programació inclourà, a més, el Concurs de Jardineria, que hi repetirà per segon any per tal de fomentar iniciatives de nous espais urbans i forestals.

Biosfira, que forma part de #EUGreenWeek, esdeveniment que reuneix totes les iniciatives i projectes europeus sostenibles, es consolida així com la trobada per la sostenibilitat de la Ribera.

La programació completa es pot consultar en el arxiu adjunt.