Pasar al contenido principal

Castelló celebrarà el Dia Mundial de la Biodiversitat amb una visita i concurs fotogràfic al Desert de les Palmes

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament anima a participar en un concurs fotogràfic el 22 de maig al Desert de les Palmes per a posar en valor la riquesa ambiental del territori. Aquesta iniciativa forma part d'una jornada organitzada aquest dia al parc natural dins de la campanya Celebrem amb la Natura amb motiu del Dia Mundial de la Biodiversitat. També hi haurà una visita al centre d'interpretació del Desert de les Palmes. Les persones interessades es poden inscriure a través del web naturacastello.es

“A través de l'educació ambiental posarem en relleu la importància de la biodiviersidad i els ecosistemes per a sustentar la vida i lluitar contra el canvi climàtic. Així, amb Celebrem els participants la ciutadania participant podrà conéixer el paper que juga la flora i fauna del nostre territori”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada Celebrem amb la Natura es desenvoluparà el diumenge 22 de maig des de les 10.30 a les 13.00 hores i comptarà amb una visita al centre d'interpretació del Desert de les Palmes. En finalitzar els assistents participaran en un concurs fotogràfic i les millors imatges de l'espai rebran un premi.

La campanya ambiental de Celebrem amb la Natura commemora durant l'any dies mundials vinculats al medi ambient per a realçar el patrimoni natural, amb diferents activitats com a tallers, jocs o rutes ciclistes o de senderisme.