Pasar al contenido principal

Castelló amplia la Fira de la Taronja fins al diumenge 29 de maig

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló amplia fins al diumenge 29 de maig la Fira de la Taronja, el mercat de venda directa que impulsa en la Plaça Fadrell per a fomentar els canals curts de comercialització i ajudar a les productores i productors locals. La fira estarà els pròxims dos diumenges amb varietats de temporada del terme municipal.

“Aquest mercat de venda directa és una oportunitat per a ajudar el nostre sector primari a millorar la seua rendibilitat oferint la seua producció a preus justos. Incrementem ara dues setmanes més el període de la Fira de la Taronja amb productors interessats a oferir les últimes varietats de la temporada”, ha assenyalat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La Fira portarà a terme les seues dues últimes jornades de temporada els diumenges 22 i 29 de maig, de 09.00 a 13.30 hores, en la plaça Fadrell.

L'Ajuntament promou des de fa 12 anys la Fira de la Taronja amb l'objectiu de generar canals curts de comercialització que milloren la rendibilitat dels citricultors proporcionant preus justos i reduir la petjada ecològica del consum alimentari. Participen productors amb terres de cultiu de cítrics del terme municipal. La idea fonamental és proporcionar als agricultors i agricultores la possibilitat d'oferir, de manera directa i sense intermediaris, els seus productes al consumidor final.