Pasar al contenido principal

Relleu s'adhereix a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca 'L'Exquisit Mediterrani'

L'Ajuntament de Relleu (Marina Alta) ha signat la seua adhesió a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca 'L'Exquisit Mediterrani'.

Aquesta nova adhesió permetrà que Turisme i l'Ajuntament de Relleu es coordinen i treballen conjuntament en el desenvolupament del pròxim esdeveniment gastronòmic que acollirà el municipi, 'Menjar a Relleu', on es posarà en valor l'embotit tradicional i l'oli local.

Amb aquesta nova incorporació ja són 63 els municipis de la Comunitat Valenciana adherits a la Xarxa, als quals cal sumar altres entitats compromeses amb la marca L'Exquisit Mediterrani, com a establiments hostalers, associacions i universitats, entre altres. El conjunt de municipis i entitats que s'han sumat ja a l'estratègia gastronòmica de Turisme Comunitat Valenciana aconsegueix ja prop del centenar.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha reunit amb l'alcalde de Relleu, Lino Antonio Pascual, i ha destacat que "L'Exquisit Mediterrani aporta valor a la nostra gastronomia posant de rellevància la qualitat del nostre territori i manera de vida".

"La gastronomia és el resultat d'una obra coral que es desenvolupa en tot el territori de la nostra Comunitat Valenciana, per la qual cosa és important que els municipis s'adherisquen i participen en el desenvolupament de la nostra Xarxa GastroTurística, com hui ha fet Relleu", ha dit Colomer.

La Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana té com a missió connectar iniciatives i crear nodes en el territori per a preservar i desenvolupar la gastronomia pròpia, amb paràmetres d'autenticitat, innovació i sostenibilitat, com a recurs turístic de "primer ordre" vinculat al paisatge, a la cultura i a l'economia.

Passarel·la del Pantà de Relleu

Francesc Colomer, acompanyat per l'alcalde, ha visitat la recentment instal·lada Passarel·la del Pantà de Relleu. "Aquest nou projecte situat en un entorn privilegiat de la Marina Baixa, és un exemple de l'evolució de la proposta de valor d'un espai i d'un municipi".

El titular de Turisme ha assenyalat que l'obertura d'aquesta passarel·la al públic posa a l'abast de molts "viure una experiència única, que és el que busca una gran quantitat de gent a l'hora de viatjar".

La 'Passarel·la de la Sendera' és una vertiginosa ruta sobre un pont penjant pel Pantà de Relleu. Aquest itinerari, que recorre el llit del riu Amadorio sobre una passarel·la suspesa a 50 metres d'altura, descobreix un enclavament del segle XVII. Té un recorregut de 212 metres, al final dels quals s'aconsegueix un mirador amb sòl de cristall. Tot el conjunt desafia al buit des dels seus 40 metres d'altura.