Pasar al contenido principal

Impuls a la producció de gas renovable a partir de la palla de l'arròs

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha signat un protocol per a impulsar la producció de gas renovable a partir de la valorització de la palla de l'arròs.

La iniciativa contempla la producció de 87 GWh de biogàs i biometà a l'any, que equival a més del 15% del consum de gas natural de la ciutat de València, a través del protocol finançat per Enagás i Naturgy, al costat de la seua distribuïdora de gas Nedgia, i desenvolupat amb la tecnologia de l'enginyeria energètica  valenciana Genia Bioenergy.

Correos ofrecerá la posibilidad de contratar la oferta de luz y gas de Repsol a través de 112 oficinas de Valencia

Correos y Repsol han firmado un acuerdo para impulsar la captación de nuevos clientes y hacerles llegar sus productos y servicios de luz y gas a través de una red de ciento doce  oficinas de Correos de Valencia.

En virtud de este acuerdo de colaboración, en esas oficinas de Correos se ofrecer la posibilidad de acceder a la contratación de los servicios de luz y gas de Repsol de una forma ágil,  sencilla y con múltiples descuentos asociados. La gestión y formalización final de los contratos con los interesados se realizará a través de la red comercial de Repsol.

Ivace Energia destinarà 42,37 milions per a fomentar l'autoconsum i la implantació de sistemes tèrmics amb energies renovables

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat hui la convocatòria que es pot consultar ací de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu.

Segona jornada de mobilitzacions de les plataformes valencianes contra el model actual de les renovables

Ahir diumenge es va celebrar la segona jornada de mobilització de la tardor a la Plaça de la Mare de Déu de València per part de plataformes i col·lectius en defensa del territori davant del model energètic que s'està desenvolupant amb la proliferació de macroprojectes de producció de fotovoltaica i d'eòlica que amenacen l'ocupació massiva de les comarques d'interior i la transformació dels seus paisatges, els cultius i les muntanyes afectant greument la seua socio-economia i la biodiversitat.

Suscribirse a Energías renovables