Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de València cedirà una parcel·la als horts urbans de Sociòpolis a FUNSACE

El regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha visitat este matí els horts urbans de Sociòpolis, a La Torre, juntament amb membres de la Fundació Salut i Cervell (FUNSACE). L'objectiu de la trobada, segons ha explicat el regidor, ha sigut l'oferiment a esta fundació d'una parcel·la per poder desenvolupar un projecte d'impacte social en afavorir l'ús d'un espai comunitari per persones amb diversitat funcional.

Castelló inicia un cicle de cursos d'horticultura i agroecologia dirigit als horts urbans

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat, en col·laboració de l'empresa Agritec-Enginyers, un cicle de cursos de formació en agroecologia i horticultura dirigits als horts urbans de la ciutat. Amb aquesta activitat, el departament que dirigeix Fernando Navarro reforça la implicació de la ciutadania en els horts comunitaris i posa en valor la producció de proximitat.

La Regidoria de Transició Ecològica de Castelló col·labora per impulsar un hort barrial a San Lorenzo

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha destinat un espai en el barri de San Lorenzo per al desenvolupament d'un hort formatiu i educatiu de dinamització agroecològica i amb perspectiva de gènere. La parcel·la ha sigut cedida a la cooperativa Organic Social Design per impulsar una iniciativa finançada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Suscribirse a Huertos sociales/ocio