Pasar al contenido principal

La Mancomunidad y el IES Ademuz realizan mañana una presentación online del ciclo formativo en producción agroecológica

El IES Ademuz y el técnico en agroecología de la Mancomunidad de Municipios del Rincón de Ademuz realizarán una charla-presentación online sobre el ciclo formativo de grado medio en producción agroecológica, mañana martes 30 de junio, a las 19.30 horas a través de la aplicación ZOOM.

Se presentarán las actividades que se realizarán este nuevo curso y asignaturas para el primer año en el que se cursa el segundo curso del ciclo formativo, además de solucionar dudas a las personas interesadas.

La Tira de Comptar de Mercavalència posarà en marxa una nova línia de producció ecològica: L'Ecotira

Mercavalència podria comptar a principis de 2021 amb una línia de productes ecològics de l’Horta de València, que s’identificarà amb el nom de l’Ecotira. D’esta manera, la històrica Tira de Comptar, que en l’actualitat és el major mercat de venda de proximitat del municipi de València, millorarà els seus canals de distribució i logística entre les iniciatives ecològiques i de proximitat i les empreses de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

L'IES La Garrigosa de Meliana tindrà un cicle de FP de producció agroecològica

L'IES La Garrigosa de Meliana amplia la seua oferta educativa per al curs 2020-2021 amb la implantació d'un nou cicle de formació professional . El cicle de grau Mitjà de Tècnic en producció Agroecològica ha estat aprovat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El procés d'admissió telemàtica comença el pròxim 17 de Juny. Amb aquesta titulació es pretén formar nous professionals del sector agrari, partint d'una horta protegida, productiva i històrica per a desenvolupar un model productiu sostenible.

Suscribirse a Agricultura ecológica