Pasar al contenido principal

Mireia Mollà comparecerá en les Corts para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha registrado ya en les Corts Valencianes la solicitud, a petición propia, de comparecencia en la Comisión de Medio Ambiente de la Cámara valenciana, para informar sobre la muerte de los burros en el Parc Natural del Desert de les Palmes.

La Diputació de Castelló i la Generalitat inverteixen 1,8 milions d'euros en les brigades de mitigació per a reforçar la seguretat dels habitatges dels pobles en cas d'incendi forestal

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la importància del treball que realitzen a la província de Castelló les brigades de mitigació conjuntes de la Diputació i de la Generalitat Valenciana en matèria de prevenció d'incendis, que enguany comporta inversió de totes dues administracions de 1.890.000 euros, que aporten al cinquanta per cent.

La campanya de prevenció d’incendis forestals de Diputació de València registra la segona xifra més baixa des de 2011 amb 2.320 intervencions

La campanya de prevenció d’incendis forestals de 2021 s’ha tancat a mitat d’octubre amb un balanç molt positiu d’actuacions dutes a terme pels bombers del Consorci. Així, al llarg de tot l'any i fins al tancament de la campanya, el Consorci ha intervingut en un total de 2.320 incendis forestals i de matolls, dels que la gran majoria, 2.136, s'hi han produït entre l'1 de juny i l'1 d'octubre.

Las brigadas forestales de la Diputació de València participan en 135 servicios de emergencia este verano

Las brigadas forestales de la Diputació de València han realizado, entre el 15 de junio y el 15 de septiembre, 135 servicios de emergencia, la mayoría de ellos relacionados con incendios forestales.

Este notable número de actuaciones se traduce en más de 280 brigadas movilizadas por el Consorcio Provincial de Bomberos, sobre todo para actuar como servicios complementarios en incendios forestales, centrando su trabajo en labores de perimetraje y la creación de retenes tras el fuego.

Agricultura publica les bases de les ajudes a ajuntaments per a l'execució de plans locals de prevenció d'incendis forestals aprovats

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha publicat l'ordre de bases reguladores per a la concessió d'ajudes a ajuntaments de la Comunitat Valenciana en els exercicis 2021, 2022 i 2023, destinades a l'execució d'actuacions incloses en plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) aprovats. Es pot consultar en este enllaç.

Suscribirse a Incendios