Pasar al contenido principal

Repartiment de Spinosad per a varietats extraprimerenques de cítrics i caqui dins de la campanya per al control de Ceratitis 2020

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica facilitarà als agricultors el producte necessari per a una aplicació per procediments terrestres a les varietats extraprimerenques de cítrics (Marisol, Clausellina, Clemenrubí (Pri-23), Basol, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Loretina, Beatriz, Clemenpons, Esbal, Oroval, Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Iwasaki, Primosole, Okitsu, Clemensoon, Clemenclara, Orogros, Cultifort, Oct488, Nero, Capola i Clemenval) i per a caqui, sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.

Unes obres de modernització de reg localitzat en la Ribera Altra permetran un estalvi d'aigua de fins a 3 hm³ a l'any

Les obres de modernització a reg localitzat en 1.463 hectàrees de regadiu de la Comunitat de Regants de Masalet a la Ribera Alta permetran un estalvi d'aigua de fins a 3 hm³ a l'any, informa la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

El projecte de transformació a reg per degoteig, que compta amb una inversió de la conselleria de 5,5 milions d'euros i es concentra principalment en les localitats de Carlet, l'Alcúdia i Guadassuar -totes elles a la comarca de la Ribera Alta - beneficiarà a un total de 2.400 regants.

Seguiment del Poll roig de Califòrnia a 26 de juny

S'acompanyen resultats del seguiment dels estadis del poll roig de Califòrnia d'aquesta setmana. S'han iniciat els seguiments de la segona generació de poll roig en el sud d'Alacant. La setmana vinent s'iniciarà el seguiment a La Font d'en Carròs i a Carlet. La resta de punts d'observació s'aniran incorporant en funció de la integral tèrmica i les captures de mascles.

El Consell colabora con la UPV en la lucha contra las plagas

El Pleno del Consell ha aprobado un convenio entre la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica y la Universitat Politècnica de València (UPV) en materia de lucha contra plagas.

Concretamente, la conselleria financia con 200.000 euros proyectos de I+D+I que lleva a cabo el Instituto Agroforestal del Mediterráneo (IAM), adscrito a la UPV, para resolver la problemática que afecta a la situación sanitaria de diferentes cultivos agrícolas y la prevención de nuevas plagas.

Mireia Mollà comparte las reivindicaciones de las organizaciones agrarias tras la protesta de hoy

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, ha expresado su pleno apoyo al sector agrario y ha compartido las reivindicaciones de las organizaciones, además de apelar a la recuperación del concepto de preferencia comunitaria y de reciprocidad comercial frente a la competencia desleal favorecida por los acuerdos de la Unión Europea con países terceros.

Suscribirse a Conselleria Agricultura