Pasar al contenido principal

València distingix este divendres 14 llauradors exemplars en el Dia de l’Horta

En el marc del Dia de l’Horta, que se celebra el 5 de maig, l’Ajuntament, a través del Consell Agrari de València, lliurarà els reconeixements de Llaurador Exemplar ―un d’ells a títol pòstum― a 14 persones per la seua dedicació i treball en el camp. L’acte es desenvoluparà este divendres, a les 19.30 hores, a la Trilladora del Tocaio, al Palmar.

Rebran la distinció de Llaurador Exemplar: Emilio Nicola Navarro (El Perellonet); Antonio Guanter Bayarri (Carpesa); Manuel Lluch Ferriol (Carpesa); José Miguel Aleixandre Marco (El Palmar); Francisco Rodrigo Vila (Castellar); José Vicente Sebastiá Fabado (Benimàmet); José Ramón Barrachina Marqués (Beniferri); Jaume Dasí Ferrer (El Saler); Vicente Sancanuto Dasi (El Saler); José Luis Rodrigo Llopis (Forn d’Alcedo); José Velarte Tomás (Castellar); Salvador Velarte Tomás (Castellar); Bruno Muñoz Alonso (Castellar), en la categoria de jove llaurador, i Tomás Navarro Navarro (Pinedo), a títol pòstum.

Després de l’acte formal hi haurà un sopar per als assistents i, a partir de les 22.30 hores, Jonatan Penalba i la Sociedad Instructivo Musical El Palmar estaran al capdavant d’una actuació musical. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, ha destacat “el treball de totes les persones que permeten disfrutar d’aliments de qualitat i de proximitat a esta ciutat”.